VIDEO | Mircea Rednic, atac dur la adresa lui Ionuţ Negoiţă: ”Un ţăran parvenit”

Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă n-au trecut peste conflictul pe care l-au avut în vara lui 2019, când antrenorul a plecat de la Dinamo.

„Puriul” a plecat cu scandal de la Dinamo, fiind acuzat de Ionuț Negoiță că făcea transferuri la club pentru ca fiica sa Luana să primească comisioane.

Rednic nu l-a uitat pe Negoiță și îl acuză pe fostul acționar din Ștefan cel Mare, că nu a făcut investiții la Dinamo și că clubul a trăit în perioada sa doar din banii obținuți din vânzarea jucătorilor.

„Acum e o nebuloasă, nu ştim cine e acţionar. I-a luat nu ştiu ce avocat din Alba Iulia, i-a pasat. Când lucrurile nu sunt clare şi văd un ”mare salvator” care a venit, un ţăran parvenit, se mai aşează şi la masa credală să-şi mai recupereze bani, pentru că nu a luat destul când a fost ”mare” conducător.

Din surse sigure, s-au vândut jucători de peste 10 milioane de euro şi el nu a investit. Şi el se mai aşează să mai recupereze la ce mese şi la ce preţuri se lucra când eram la Dinamo.

L-am văzut că mai apare şi mai dă, se dă mare specialist, tu şi celălt pe care îl ţii în brate, pe Iuda. Îţi spun sigur că nu Bratu făcea lotul, el făcea.

Că mă suna Bălănescu şi mă întreba de Meza Colli, şi îi ziceam: ”tu nu ai antrenor? Spune-i lui Bratu să mă sune şi cu el vorbesc altfel. Ţie îţi spun că e cel mai bun”. Şi l-au luat şi nu a fost bun”, a spus Mircea Rednic, potrivit Telekom Sport.

  • Mircea Rednic este ultimul antrenor care i-a adus titlul lui Dinamo. Se întâmpla în sezonul 2006/2007.
  • Rednic a pregătit-o ultima oară pe Dinamo în perioada octombrie 2018 și iulie 2019.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s