Dario Bonetti: „Sunt convins că Sorescu nu pleacă de la Dinamo”

Dario Bonetti a fost prezent la meciul României cu Liechtenstein, în urma căruia a discutat despre unicul dinamovist convocat la naţională, Deian Sorescu.

În urma partidei, Bonetti a vorbit despre Deian Sorescu, pe care a fost fericit să îl vadă pe gazon, chiar şi pentru o scurtă perioadă de timp.

Concret, Dario Bonetti a vorbit despre situația căpitanului de la Dinamo și a dezvăluit că acesta va rămâne și de acum înainte în Ștefan cel Mare, în ciuda ofertelor din ultima perioadă. Sorescu este considerat de către tehnicianul italian un fotbalist exponențial, astfel că este așteptat să pună umărul de acum înainte la redresarea clubului.

”Au jucat foarte bine. Au jucători buni, este o echipă bună, dar sunt foarte fericit să-l văd pe Sorescu pe teren. Sorescu este un jucător foarte bun şi poate deveni un jucător extraordinar. (n.r. Va rămâne la Dinamo?). Cu siguranţă!”, a declarat Dario Bonetti, citat de Telekom Sport.

Deian Sorescu, în vârstă de 24 de ani a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1, asta după ce mai multe cluburi au intrat în cursă pentru semnătura. Cu toate acestea însă, doar echipa lui Gigi Becali rămăsese cu șanse reale de a-l transfera pe jucător, însă viitorul acestuia va fi unul total diferit.

  • 1.400.000 de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. 
  • 42 de meciuri, opt goluri și zece pase decisive reprezintă bilanțul căpitanului din Ștefan cel Mare în sezonul precedent.

Lasă un răspuns