FOTO | Dinamo şi-a luat atacant cu nume în Liga I! Steliano Filip i-a făcut prezentarea

Dinamo a dat lovitura pe piaţa transferurilor. După ce i-a fost ridicată interdicţia, echipa câinilor transferă pe bandă rulantă. L-a adus pe Mirko Ivanovski, fost atacant la Astra şi CFR Cluj. Chiar Steliano Filip i-a făcut o prezentare specială vârfului în vârstă de 31 de ani.

Dinamo i-a prezentat pe Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabi Torje și Cosmin Matei, dar nu s-a oprit aici. L-a adus şi pe atacantul Mirko Ivanovski, jucător prezentat chiar de către unul dintre liderii vestiarului, Steliano Filip.

Atacantul Mirko Ivanovski are 31 de ani şi nu este străin de Liga I. A mai jucat la Astra și CFR Cluj în România, iar ultima oară a evoluat la Diosgyior, în Ungaria. Ivanovski a jucat 50 de meciuri şi a marcat 9 goluri pentru echipa maghiară din 2019 şi până acum. La Astra a fost mai prolific. Într-un an şi jumătate a marcat 11 goluri în doar 45 de partide.

Steliano Filip și Mirko Ivanovski au mai fost colegi în trecut la Hajduk Split. Dinamo a avut în startul sezonului doar fotbaliști români în lot. „Câinii” se află în acest moment pe locul 14, cu șase puncte acumulate în primele șapte etape.

Iuliu Mureşan a anunţat transferuri pe bandă rulantă
De altfel, Iuliu Mureşan a anunţat transferuri pe bandă rulantă pentru Dinamo.

„Așadar, vor fi 7 jucători transferați. Oricum, campania de transferuri nu se oprește aici, putem aduce jucători liberi de contract și începând luni. Mă simt «arestat» de 4 dinamoviști valoroși, sunt încântat că sunt flancat de jucători adevărați, de dinamoviști.

Toți au avut o dorință mare de a ajuta clubul, n-au venit pentru salarii. Torje e bine pregătit, va prelua rolul de dirijor în teren. S-a schimbat deja aerul la Săftica, vă spun eu”, a spus Mureşan în urmă cu câteva zile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s