Dinamo şi-a prezentat noile achiziţiile din această săptămână. Ce au declarat acestia

Dinamo se apropie de finalul campaniei de transferuri și a prezentat încă patru jucători. Președintele clubului, Iuliu Mureșan, a reușit să aducă nu mai puțin de opt jucători în doar cinci zile de la ridicarea interdicției la transferuri: portarul Plamen Iliev, mijlocaşul Cătălin Itu şi atacanţii Mirko Ivanovski şi Cătălin Ţîră.

Cei patru jucători s-au declarat încântaţi de venirea la Dinamo şi optimişti în privinţa derbiului cu FCSB, programat duminică.

Plamen Iliev: „Îmi cer scuze dacă greșesc ceva. Mă bucur că am semnat cu Dinamo și știe toată lumea că e una dintre cele mai bune echipe, chiar dacă nu e o perioadă ok. Sper să ajutăm clubul cum putem și să intrăm cât mai repede în formă bună și să ne ajutăm colegii și echipa. Îl cunosc bine pe Claudiu Keșeru, chiar dacă nu am jucat foarte mult împreună. Îi doresc baftă dar după meciul cu noi”.

Mirko Ivanovski: „Îmi pare rău dacă greșesc și eu ceva în română. Nu am uitat limba după șapte-opt ani. Sunt foarte bucuros și fericit că am semnat cu Dinamo, un club mare în Europa și cu cei mai buni spectatori. Am venit să ajutăm cât de mult putem și promit că voi da 100%. Vom vedea ce rezultate vom avea”.

Cătălin Itu: „Vreau să le mulțumesc tuturor pentru cum am fost primit. Sunt sigur că vom face o figură frumoasă. Sper să facem fericiți fanii care au fost alături și la bine și la greu. Sunt foarte surprins de felul în care am fost primit”.

Cătălin Țîră: „În primul rând vreau să mulțumesc conducătorilor pentru încredere. Am crescut opt ani la acest club și mi s-a îndeplinit un vis să joc la Dinamo. Sunt fericit să fac parte din această familie cu suporteri minunați. Avem nevoie de puncte și sper să câștigăm cu FCSB”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s