OFICIAL | Dinamo și-a prezentat azi noile transferuri! Iuliu Mureșan: ”Mai avem discuții cu un jucător”

Dinamo este de neoprit pe piața transferurilor! După Gabriel Torje, Răzvan Popa, Constantin Nica și Cosmin Matei, clubul din Ștefan cel Mare a prezentat încă patru jucători.

Mirko Ivanovski, Plamen Iliev, Cătălin Itu și Cătălin Țîră sunt ultimii patru transferați de Dinamo. Astfel, ”câinii” au adus opt jucători noi după ridicarea interdicției. Administratorul special, Iuliu Mureșan, a dat detalii despre ce urmează pentru echipa noastră.

În conferință de presă susţinută astăzi , Iuliu Mureșan a spus că Dinamo va mai aduce maximum un jucător în perioada următoare, doar dacă va exista șansa de a aduce un jucător important.

„Voi mai discuta și voi mai propune jucători. Sunt mulți care au rămas liberi. Sunt jucători buni, pe care îi cunosc. Mă gândesc foarte serios și vedem ce se va întâmpla. Mai mult de un jucător nu o să aducem. Sau putem declara că s-a terminat campania de transferuri. Dacă apare un jucător bun și avem resurse, vom încerca să-l aducem.

Perioada în care nu putem face transferuri a fost foarte stresantă. Mă gândeam ce să facem pentru a crește echipa. S-a rezolvat problema, dar a fost timpul scurt. Am avut 4-5 zile la dispoziție și a trebuit să mișcăm repede. Am vrut să aduc jucători pe care îi cunosc.

Acum ne-am liniștit, avem un lot competitiv. Așteptăm să se integreze cât mai repede și să avem rezultate”, a declarat Iuliu Mureșan în cadrul conferinței de presă de prezentare a noilor achiziții.

  • Dinamo o va întâlni pe FCSB în derby-ul etapei a 8-a din Liga 1, duminică, 12 septembrie, ora 21.00, pe „Arena Națională”.
  • În fiecare zi, în intervalul orar 13:00-18:00, puteți achiziționa bilete de acces pentru partida fcsb – DINAMO. Acestea se comercializează la casele de bilete ale stadionului Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s