Deian Sorescu: „Știu foarte bine ce ar însemna un succes în derby”. Ce spune despre oferta primită de la FCSB

Deian Sorescu (24 ani) este cel mai important jucător al lui Dinamo în acest start de sezon, fiind și cel care a „dus greul” în perioada dificilă prin care a trecut clubul. Jucătorul este golgheter în Liga 1, cu 5 reușite în 7 meciuri jucate până acum, în acest sezon.

Sorescu a prefațat derby-ul FCSB – Dinamo și a anunța că vrea să poarte o discuție cu conducerea clubului nostru, pentru a stabili viitorul său.

„Doamne-ajută! (n.r. să marchez) Aș prefera însă oricând varianta de a câștiga echipa, iar eu să nu marchez. Sunt de suficient timp la Dinamo pentru a trăi și a înțelege spiritul acestui club, așa că știu foarte bine ce ar însemna un succes în derby.

Doar când îmi aduc aminte de prima mea partidă cu FCSB, acel nebun 3-3, mi se face pielea de găină! Și de-abia aștept coregrafia fanilor noștri, fiindcă știu că pregătesc de fiecare dată surprize incredibile”, a declarat Sorescu, potrivit gsp.ro.

Fundașul dreapta a vorbit și despre transferurile reușite de Dinamo.

„E foarte important că s-au deblocat transferurile la Dinamo, iar conducerea a reușit să întărească echipa, pentru că lotul era, sincer, destul de subțire. Mă bucur că au revenit acasă jucători care știu foarte bine cine e Dinamo, iar pentru cei noi va fi o provocare faptul că încep experiența la club chiar cu un derby cu FCSB. Trebuie să începem să acumulăm repede puncte, iar de acum sunt convins că am devenit mai puternici”, a mai spus Sorescu.

Întrebat despre propunerile primite în perioada de transferuri recent încheiată, dar și despre respectiva hârtie, Sorescu a dezvăluit care au fost condițiile documentului. Mai mult decât atât, jucătorul a avut și un mesaj pentru șefii lui Dinamo.

„Am avut înainte de insolvență acea discuție cu DDB, am primit o hârtie cu o clauză pentru transfer, dar, din păcate, documentul și-a pierdut valabilitatea după ce am intrat în insolvență și s-a schimbat conducerea. Înțeleg că singurii care mai pot decide sunt domnii Mureșan și Zăvăleanu.

Aș vrea însă să purtăm zilele viitoare o discuție în care să clarificăm aceste aspecte, pentru că au venit propuneri exact în termenii clauzei stabilite anterior, iar clubul a spus pas. Sunt momente importante pentru cariera mea și e normal să mă gândesc la viitorul meu. Corect mi s-ar părea să se respecte în continuare înțelegerea anterioară, chiar dacă documentul în sine nu mai are putere”, a afirmat Deian Sorescu.

Tototdată, Sorescu vorbit și despre oferta primită de la FCSB, punctând că nu s-a gândit la propunerea venită din partea roș-albaștrilor.

„Sincer, chiar nu m-am gândit la tema FCSB, știind că urmează meciul direct după partidele de la națională. Mintea mea e acum numai și numai la Dinamo, pentru care am dat și voi da în continuare sută la sută. Așa voi face la orice club unde mă vor purta pașii în carieră. Să fiu și mai clar: nu-mi stă capul acum la un transfer cu orice preț! Important e Dinamo în acest moment și punct! Dar la fel de onest e să știu cum se pune problema în ce privește viitorul meu”, a adăugat jucătorul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s