VIDEO / Dario Bonetti sună adunarea înainte de FCSB – Dinamo: ”Va fi un meci cu adevărat de văzut”

Dario Bonetti sună adunarea înaintea derby-ului FCSB – Dinamo. Antrenorul „câinilor” le-a cerut jucătorilor să dea totul pe teren şi a avut un mesaj direct pentru Edi Iordănescu.

https://magazinfcdinamo.ro/

Dinamo a transferat 8 jucători după ridicarea interdicţiei, iar Dario Bonetti are aşteptări mari la meciul cu FCSB. Antrenorul echipei noastre le-a cerut elevilor săi implicare totală la meciul de pe Arena Naţională.

„Dintre jucătorii care au venit, unii vor juca, alţii nu, pentru că ei nu sunt din punct de vedere fizic la nivelul echipei, mai ales pentru un meci important cum este acesta. Întâlnim un adversar puternic. Clasamentul nu oglindeşte însă valoarea celor de la FCSB, dar considerăm că şi noi suntem în aceeaşi situaţie, locul ocupat în present nu arată unde am fi putut să fim cu câteva puncte în plus. Dar ăsta este fotbalul, fiecare meci are o istorie diferită. Vedem ce va fi mâine, vom încerca să scriem încă o pagină importantă în istoria clubului nostru.

https://magazinfcdinamo.ro/

Ambele echipe au schimbat, mâine vom vedea care este realitatea. Nu putem şti acum şansele, în fotbal e foarte greu să faci pronosticuri. Una este pe hârtie şi altceva e ce vedem pe teren. Nu avem nicio îndoială că suporterii noştri vor susţine foarte puternic echipa, pentru ei simţim şi mai mult responsabilitatea. Trebuie să dăm totul, dacă se poate 101%. Trebuie să fim atenţi cum gestionăm această presiune, pentru că este destul de multă pe umerii jucătorilor tineri. În privinţa asta au fost greşeli şi din partea mea. Jucătorii noştri tineri sunt liniştiţi, e bine că acum au venit la echipă şi jucători cu experienţă care au trăit deja câteva derby-uri.

Aceştia le transmit şi celor tineri linişte. Până la urmă nu mergem la război, mergem la un meci de fotbal şi trebuie să avem entuziasmul şi încrederea potrivită. Keşeru şi Budescu sunt jucători de calitate, la fel cum sunt şi ai noştri. Niciodată nu există un singur pericol, trebuie însă ca noi să ne gândim la noi şi să construim meciul. Însă clar că aveam sub lupă calitatea adversarului. Ce cred eu este însă că şi adversarul ar trebui să fie îngrijorat. E greu de făcut o comparaţie cu precedentele mele mandate. E clar însă că în actualul mandat eu sunt cel care simte mai multă presiune decât oricine altcineva. Dar nu presiune din partea cuiva, este vorba de formă de responsabilitate”, a declarat Dario Bonetti la conferinţa de presă.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s