FOTO I Steliano Filip, după ce a fost eliminat gratuit de Istvan Kovacs: ”A văzut o ţară întreagă! Şi-a bătut joc!”

În minutul 37 al derby-ului de pe Arena Națională, la scorul de 1-0 pentru trupa lui Iordănescu, la o acțiune pe banda stângă a atacului roș-albaștrilor, Vali Gheorghe a încercat să pătrundă spre centru, dar Steliano Filip, venit dinspre centrul terenului și l-a atacat pe mijlocașul gazdelor. Fostul jucător al Astrei a căzut “secerat”, iar Istvan Kovacs i-a arătat direct cartonașul roșu mijlocașului echipei noastre.

„Cum să fie? Cum a văzut-o o țară întreaga care s-a uitat la meci. Nu am venit aici să critic arbitrajul, nu îmi stă în caracter, dar sunt dezamăgit. Și-a bătut joc de niște familii, de suporterii ăștia minunați. Nu cred că meritam așa ceva. Să zicem că îmi dai galben pentru intenție, că am venit tare. Cred că cea mai bună soluție ar fi VAR. E clar că îmi reproșez că mi-am lăsat colegii, le-am îngreunat situația.

Am stat pe teren pentru că am vrut să îi întreb ce am făcut, nu am protestat, nu m-am luat de niciun jucător. L-am întrebat simplu ce am făcut. N-a zis nimic, știe toată lumea că este un arbitru arogant. Mi-a zis că am trei minute să părăsesc terenul, altfel oprește jocul. Mi s-a mai întâmplat și la meciul cu Mioveni. Striga la mine să nu fac fault. Mulțumesc! O să iau acum câteva etape, probabil o să scrie cine știe ce și în raport. Că el e Istvan, asta e!”, a spus Steliano Filip la finalul meciului.

2 gânduri despre &8222;FOTO I Steliano Filip, după ce a fost eliminat gratuit de Istvan Kovacs: ”A văzut o ţară întreagă! Şi-a bătut joc!”&8221;

Lasă un răspuns