Ivanovski, gata să debuteze în derby-ul cu FCSB: „Sunt pregătit să joc!”

Derby-ul FCSB – Dinamo, contând pentru etapa a opta din Liga 1, este programat astăzi, de la ora 21:00.

Jucătorul nou-venit la Dinamo, Mirko Ivanovski (31 de ani), este nerăbdător să debuteze pentru echipa noastră în meciul contra celor de la FCSB. Macedoneanul a dezvăluit că nu este străin de atmosfera unui derby, acesta fiind conștient ce înseamnă pentru suporteri un asemenea meci, mai ales deoarece a evoluat în Croația, la Hajduk Split.

„Știu ce înseamnă FCSB – Dinamo. Am jucat în Croația la Hajduk Split. Nu e nimic mai spectaculos decât să joci un astfel de meci. Derby-ul e derby și orice e posibil. Nu există favorite și sunt șanse egale. O să avem spectatori mulți și atmosfera o să fie faină.

Sunt bine fizic, chiar sunt bine. Mă resimt un pic după ultimele două-trei zile că au fost antrenamente tari, dar nu am probleme. Am nevoie de meciuri normal, trebuie să intru în formă. Noi cei veniți acum avem nevoie de trei-patru meciuri la rând să intrăm în ritm și vedem.

Am semnat până în vară, nu am opțiune de prelungire, vom vedea. Eu zic că sunt pregătit să joc cu Steaua (n.r. FCSB) și sper să marchez împotriva lor, pentru că nu am reușit nici la Astra Giurgiu, nici la CFR Cluj.

Gabi Torje e și el foarte bine fizic și trage foarte tare. Dar una e să te antrenezi singur, alta e cu echipa și alta e să joci meciuri în fiecare săptămână. Sunt foarte încântat de Dario Bonetti. Îmi place cum lucrează și e un om de caracter”, a spos Ivanovskipotrivit fanatik.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s