Gabriel Torje ţine capul sus, după înfrângerea de pe Arena Națională: „Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren!”

Gabriel Torje a ţinut capul sus după infrangerea suferită impotriva FCSB-ului. Proaspăt revenit la echipa noastră, mijlocaşul sună adunarea şi promite fanilor că Dinamo se va bate pentru un loc la accedereain play-off-ul Ligii 1.

„O înfrângere usturătoare. Ce mai e de zis după 6-0. E cea mai grea înfrângerea din cariera mea. Ne-am dezamăgit suporterii. Aş fi ridicol să spun mai multe. Nu este acesta nivelul lui Dinamo. Nu mai aveam nimic de pierdut. Fazele fixe ne-au fost fatale. Trebuie să ne asumăm. Îmi pare rău că am început cu această înfrângere. Este ultima oară când Dinamo arată aşa. Cât timp sunt eu aici, toată lumea va muri pe teren.

Nu am văzut faza la televizor. Un cartonaş roşu rupe echilibrul. Dinamo nu va retrograda şi se va bate pentru play-off. Suntem trişti. Este doar o înfrângere peste care trebuie să trecem. Va mai fi şi jocul retur. În teren nu poate juca antrenorul sau experienţa. M-am simţit bine atacant central. Am alergat pe poziţia pe care antrenorul a cerut-o”, a spus Gabriel Torje la finalul meciui.

Lasă un răspuns