Suporterii dinamoviști îngroapă securea războiului cu Dănuț Lupu! Clarificare din partea PCH

Ultrașii din PCH vor susține echipa de handbal masculin în drumul spre grupele Ligii Campionilor. ”Dulăii” se vor duela joi cu Vive Kielce.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, un conflict mai vechi între Peluza Cătălin Hîldan și fostul jucător al lui Dinamo, Dănuț Lupu, a luat amploare în timpul unui meci de handbal disputat de CS Dinamo.

Ca urmare a acelui incident, liderii peluzei au anunțat că nu vor mai susține cu prezența fizică echipele aparținând Clubului Sportiv Dinamo. Astăzi, cu câteva zile înainte de startul celei mai importante competiții în care echipa de handbal este angrenată, Liga Campionilor, PCH a luat decizia de a nu abandona la nevoie oamenii care au dat totul pentru ca Dinamo să obțină performanțele din ultimii ani, trecând în plan secund conflictul lor cu Lupu.

În această seară, peluza dinamovistă a venit și cu un comunicat oficial pe pagina de Facebook, în care afirmă că acest conflict a fost aplanat, după scuzele prezentate public de Dănuț Lupu și o discuție între părțile implicate:

Iată comunicatul PCH:

“Pe data de 28 august 2021, Peluza Cătălin Hîldan anunța că nu va mai susține nici o echipă din cadrul Clubului Sportiv Dinamo, ca urmare a comportamenului inacceptabil al lui Dănuț Lupu față de suporterii dinamoviști, aflați în sală la Supercupa României la handbal.

Urmare a acestui anunț, Dănuț Lupu și-a prezentat scuzele, public, în diferite publicații centrale. În acel moment, conflictul era stins, însă numai pe jumătate. PCH a considerat gestul lui Dănuț Lupu drept o mână întinsă, așa că liderii peluzei au răspuns pozitiv invitației la dialog venite din partea conducerii Clubului Sportiv.

Dialogul a fost cel care a dus la dezamorsarea conflictului, din care cel mai mult aveau de suferit, din păcate, chiar sportivii clubului Dinamo. Conducerea CS a înțeles pe deplin decizia drastică luată la momentul respectiv de PCH, la fel și fostul nostru jucător, peluza considerând astfel conflicul cu Dănuț Lupu închis în totalitate.

Traversăm vremuri dificile pentru tot ce înseamnă Dinamo, așa că toți dinamoviștii trebuie să rămânem uniți!

PCH a anunțat deja, astăzi, că vom fi prezenți în sala Dinamo, la primul meci din acest sezon al EHF Champions League, joi, 16 septembrie 2021, de la ora 19:45, contra puternicei echipe poloneze Łomża Vive Kielce!

SUNTEM O MARE FAMILIE ȘI NU NE LĂSĂM NICIODATĂ UNII PE ALȚII LA GREU!
Vă așteptăm pe toți să ne susținem băieții de la handbal!

Nu uitați! Joi, ora 19:45, sala Dinamo!
PCH”
.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s