De ce fel de antrenor are nevoie Dinamo?

Dinamo a pierdut la scor meciul cu FCSB, iar rezultatu i-a fost fatal lui Dario Bonetti, care a fost dat afară deja de la echipă.

Florin Răducioiu, fost mare jucător al lui Dinamo, a vorbit despre partida ce s-a disputat duminică seara, pe Naţional Arena. Acesta spune că singurul vinovat a fost Dario Bonetti. Răducioiu, mai susţine că Bonetti ar trebui să-şi pună semne de întrebare în ceea ce priveşte jocul pe care l-a pregătit cu FCSB. Pentru înlocuirea lui Dario Bonetti la Dinamo sunt favoriţi acum Mircea Rednic şi Vasile Miriuţă.

,,S-au luat foarte multe goluri, n-am marcat de foarte mult timp, cine e vinovat, decât antrenorul? Şi aici Dario, din păcate, ar trebui să-şi pună nişte semne de intrebare foarte mari şi să inţeleagă că e o situaţie foarte complicată şi trebuie să redreseze într-un fel sau altul aceasta echipă, din punct de vedere moral mai ales.

Eliminarea lui Filip nu e motiv pentru a căuta scuze, echipa trebuia să fie mult mai agresivă, mai atentă în apărare şi să nu dea prilejul celor de la FCSB să marcheze cu aşa uşurinţă. Au fost trei sau patru goluri din lovitură liberă, inadmisibil!

Semne de întrebare asupra antrenorului evident că mi le pun şi i-aş mai da puţin timp, dar nu mult, câteva meciuri, pentru a înţelege dacă poate cu adevărat, că această infrangere… Să urmeze o perioadă de motivare, să motiveze mai mult echipa şi să înţeleagă că mai prost decât atât nu se poate”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekomsport.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s