Sorin Colceag, confirmat pâna la sfârșitul lunii: ”A fost mutat la prima echipă”

FC Botoşani şi Dinamo se vor duela dumincă, de la ora 19:00. Moldovenii vor face deplasarea în Ştefan cel Mare.

Sorin Colceag (49 de ani), va fi pe bancă în partida de mâine seară. Iuliu Mureșan (67 de ani) îl vrea în continuare pe acesta, antrenor la Dinamo și a precizat că fostul portar, care a fost trecut la echipa mare, oficial, drept antrenor secund, din cauza situației încurcate cu Dario Bonetti, va sta pe banca lui Dinamo și la partida cu Universitatea Craiova, din etapa 10, care se va juca luni, 27 septembrie 2021, de la ora 21:00.

L-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag, pentru că principal nu-l putem susține până nu vom rezolva situația cu Dario Bonetti.

Sorin Colceag a fost mutat la prima echipă și va conduce aceste partide. Va fi pe bancă inclusiv la meciul cu Craiova, de lunea cealaltă. Apoi, vom mai vedea. Eu sper să obțină rezultate bune, cum a mai avut în trecut, și să-i facem un contract pe cel puțin doi ani.

Eu așa sper, dar implică asta o schimbare de atitudine a echipei. o schimbare în bine a jocului și rezultate”, a spus Mureșan, în cadrul conferinței de presă, premergătoare meciului cu FC Botoșani.

  • Înainte de a fi numit antrenor la Dinamo 2. Sorin Colceag a activat în cadrul Centrului de Copii şi Juniori de la Rapid. Şi-a început cariera de tehnician la Viitorul Constanţa, cu pregătirea portarilor, a fost „secund” la Universitatea Cluj şi antrenor principal la Gloria Popeşti Leordeni, Metaloglobus, România U16, România U17 şi Zimbru Chişinău.
  • Fost portar, Sorin Colceag a făcut parte din lotul dinamoviştilor în sezonul 1989-1990, alături de Bogdan Stelea şi Costel Câmpeanu, când Dinamo a câştigat eventul şi a jucat o semifinală de Cupa Cupelor sub conducerea lui Mircea Lucescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s