Iuliu Mureşan a oferit ultimele detalii despre situaţia lui Dario Bonetti: ”Lipseşte nemotivat de la muncă!”

Dario Bonetti încă nu și-a reziliat contractul cu Dinamo, iar acest aspect o împiedicăechipa noastră din a semna cu un nou antrenor. Tehnicianul italian își cere restanțele după scurta aventură pe banca dinamovistă, iar experiența anterioară ar trebui să dea de gândit conducerii.

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, a vorbit despre situaţia din jurul lui Dario Bonetti și l-a prezentat la conferinţa de presă, pe de noul antrenor, Sorin Colceag, şi a spus că Bonetti refuză să semneze rezilierea, a plecat în Italia şi lipseşte „nemotivat de la muncă”.

„Cred că vă interesează mult telenovela care este în desfăşurare cu Dario Bonetti. După partida groaznică pentru toată suflarea dinamovistă şi pentru mine, după acea umilinţă cu FCSB, eu mă aşteptam să-şi dea demisia. Am pierdut 5 partide la rând, încă una înainte, adică 6 din 8, deci lucrurile e clar că nu mergeau în direcţia dorită de nimeni, nici de Dario. Faptul că echipa nici nu se apără, nici nu dă gol…sper că s-a schimbat acum, de când l-am numit antrenor secund pe Sorin Colceag. Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal.

Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea şi sper să înţeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu. I-am propus lui Dario o reziliere amiabilă, pe care el nu a semnat-o. Deşi nimeni de la club nu i-a spus să plece, el a plecat în Italia. Nu ştiu dacă revine, când revine. Deocamdată, el lipseşte nemotivat de la muncă, ceea ce nu e bine.

Contractul cu el are şi o clauză de reziliere unilaterală, atât din partea lui, cât şi din partea clubului. Putem ajunge şi la acea clauză, dar cred că are inteligenţa necesară să semneze rezilierea amiabilă. S-au blocat negocierile cu Bonetti. El a discutat foarte mult, dar nu cu persoane din club. Am văzut pe nişte mailuri şi pe whatsapp, dar nu a discutat nici cu mine, nici cu directorul sportiv de la club. Nu ştiu de ce face acest lucru, dar eu îl aştept să vină la Bucureşti, să ne dăm mâna, să-şi ia la revedere de la jucători”, a spus Iuliu Mureşan, în conferinţă de presă, dinaintea meciului cu FC Botoșani.

  • Dario Bonetti a fost demis în această săptămână de la Dinamo, însă contractul său nu a fost reziliat. Antrenorul așteaptă să-și primească restanțele salariale, aproximativ 12.000 de euro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s