Sorin Colceag, anunț ferm pentru jucătorii lui Dinamo înaintea meciului cu Botoșani: „Nu vreau să par infatuat”

Sorin Colceag (49 de ani), tehnicianul interimar al lui Dinamo, după plecarea lui Dario Bonetti a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este un tehnician curajos şi că oricine vine la gruparea alb-roşie este obligat să se gândească mereu la victorie.

„Realmente este o mare onoare pentru mine să fiu în această postură. La momentul ăsta suntem într-o situaţie destul de delicată. Şi la nivel de club şi la nivel de rezultate. Eu sunt un antrenor curajos, primul meu gând este victoria. Mie mi-e greu să înţeleg o tactică pentru a scoate un egal. Nu vreau să par infatuat, dar o dată ce ai venit la Dinamo nu poţi să îţi doreşti decât victoria.

Nu e altă variantă. Şi nu cred că este o chestiune de curaj, este ceva între datorie şi spiritul pe care ţi-l dă clubul. Le-am spus jucătorilor că meciul de mâine (n.r. – cu FC Botoşani) se va rezolva uitându-ne înainte.

Rolul meu în momentul acesta este să încerc să aduc stabilitatea în ceea ce priveşte partea sportivă. Pentru meciul de mâine încercăm să ne ridicăm moralul după ultima partidă (n.r. – înfrângerea cu 6-0 în derby-ul cu FCSB). Sperăm să găsim idei comune la nivelul grupului de jucători pentru a alege soluţiile bune pentru jocul de mâine. Avem nevoie de o altă atitudine la acest meci. Eu nu am venit să inventez nimic aici, ci doar să susţin ideile echipei, lucruri pe care ei le cunosc deja.

Suntem într-o situaţie de evaluare, pentru că sunt jucători care nu au avut o perioadă de pregătire foarte lungă şi încă încercăm să le dăm minute. În plus sunt şi jucători care vin după o serie de accidentări”, a adăugat Colceag.

  • FC Botoşani şi Dinamo se vor duela dumincă, de la ora 19:00. Moldovenii vor face deplasarea în Ştefan cel Mare.
  • Sorin Coleag (49 de ani), aflat la conducerea tehnică a echipei a doua a clubului, a fost numit antrenor interimar la FC Dinamo. El a fost instalat însă în funcţia de antrenor secund deoarece postul de principal este în continuare ocupat de Dario Bonetti, tehnician care a plecat în Italia şi refuză să semneze rezilierea contractului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s