Florentin Petre vrea să o antreneze pe Dinamo: ”Eu aș veni!”

Dinamo a decis să renunțe la serviciile lui Dario Bonetti după eșecul cu FCSB, iar Florentin Petre a transmis că e dispus să antreneze echipa care l-a făcut fotbalist.

Deși Dario Bonetti încă nu a semnat rezilierea contractului și a transmis că va da în judecată clubul din „Ștefan cel Mare”, oficialii echipei Dinamo București sunt în căutarea unui nou antrenor. Dinamo, aflată într-o situație dificilă, iar Sorin Colceag, a fost numit antrenorul interimar, are o misiune grea în următoarele partide. Chiar dacă fostul portar va redresa echipa pe termen scurt, conducerea echipei pare determinată să aducă un tehnician cu experiență.

Florentin Petre, omul care a promovat cu Dacia Unirea Brăila în Liga 2 și unul dintre cele mai iubite persoane în Ștefan cel Mare, și-a oferit serviciile în încercarea de a salva ce se mai poate la Dinamo. Fostul internațional român susține că ar fi dispus să-și riște cariera pentru a pune umărul la îndeplinirea obiectivului clubului.

”Situația este destul de complicată, neavând posibilitatea să transfere jucători, este foarte greu sa omogenizezi un lot de jucatori. Le trebuie cel puțin trei luni să își creeze automatisme de joc. Cel mai important este că oamenii puternici întotdeauna vor învinge când își vor vedea de treaba lor.

Nu știu care a fost legătura dintre ei, de ce s-au despărțit de antrenor. Probabil că s-au gândit la ceva nou, ceva de viitor. Nu era normal să dai un antrenor atât de repede afară, ținând cont de lotul de jucători, el a început cu juniorii. Probabil că s-a întâmplat și altceva, în afară de profesionalism. Din punctul meu de vedere, trebuiau să îi dea timp să se desfășoare.

Este cam aceeași situație prin care trec și eu la Brăila, tot cu 6-0 am luat bătaie de la Hermannstadt. Întotdeauna banul și calitatea vor face diferența. Ai bani, îți aduci jucători de valoare, plus stabilitate. Aceeași situația ca Dinamo, o am și eu la Brăila”, a spus Florentin Petre la PRO X.

  • În prezent, Florentin Petre (45 de ani) este antrenorul formației Brăila, acolo unde a ajuns pe data de 27 august 2018. Pe parcursul carierei, fostul mare jucător din „Ștefan cel Mare” a pregătit Foresta Suceava și Dinamo din postura de principal, iar la FC Brașov și Luceafărul a fost secund.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s