Dario Bonetti are COVID-19 și e în carantină în Italia: ”Scriu în numele clientului meu…”

Dario Bonetti, antrenorul demis de către Dinamo, a plecat în Italia și avocatul acestuia a anunțat că tehnicianul a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

După eșecul drastic cu FCSB, Dinamo l-a demis pe Dario Bonetti, însă antrenorul italian a refuzat să semneze încă rezilierea contractului și a plecat în Italia.

Acesta susține că i s-a comunicat că a fost demis și că nu mai trebuie să se prezinte la antrenamente. De aceea, avocatul lui crede că este o manevră pentru ca Dario Bonetti să nu-și mai primească banii care i se cuvin.

COMUNICATUL INTEGRAL:

„Scriu în numele clientului meu, dl. Dario Bonetti, antrenor la Dinamo 1948 București, pentru a clarifica situatia contractuala dintre parti.

Pe 14 septembrie 2021, clientul meu a fost contactat de dl. Mureșan și i s-a spus să nu meargă la antrenamentul de după-amiază, deoarece fusese demis, fără nicio comunicare formală.

Pe 15 septembrie a fost contactat pentru semnarea acordului de reziliere de comun acord.

Nu este adevărat că nu s-a prezentat la antrenamente, situația era foarte clară și prezentată de toată presa, auzise deja de demiterea sa, era că Dinamo îl înlocuise.

Ceea ce aflăm astăzi despre faptul că nu s-a prezentat la antrenament nu este altceva decât o simplă încercare a societății de a-l demite fără a plăti nimic, având în vedere eșecul de a obține semnarea rezilierii de comun acord.

Deși am primit asigurări verbale de la Dinamo cu privire la irelevanța rezultatelor pentru primele douăsprezece jocuri (din care 2 victorii și 6 înfrângeri), clientul meu a fost informat despre demitere cu efect imediat, marți 14/09/21, fără să se conformeze cu formalitățile prevăzute de art. 8 din contract.

Ni s-a spus: „Numai rezultatele din meciuri contează: cu un total de 6 puncte câștigate cu un total de 24 de puncte, Dinamo se află astăzi pe un loc retrogradabil direct, cu consecințe economice și sportive dezastruoase; în plus, ultimele câteva jocuri au arătat o echipă lipsită de capacitatea de a fi competitivă”, comunicare semnată de Silviu Carmaciu, cu exemplare la Iuliu Paul Mureșan si Răzvan Zăvăleanu.

Domnul Bonetti își rezervă dreptul de acum înainte să acționeze în locurile corespunzătoare pentru deteriorarea imaginii, în urma declarațiilor false ale dl. Mureșan, lansate astăzi la o conferință de presă.

Domnul Bonetti a făcut un test PCR, pe 17 septembrie, cu rezultat pozitiv, care a fost comunicat mai departe pentru a se efectua verificări la jucători și personalul aferent. El e în carantină”, este comunicatul emis de către avocatul lui Dario Bonetti.

Lasă un răspuns