Cosmin Matei, după clipa de panică la Timişoara: ”M-a lovit din spate”

Clipe de panică pe arena „Dan Păltinişanu” din Timişoara. Pe finalul meciului Ripensia Dinamo 0-1, Cosmin Matei a speriat pe toată lumea. A rămas fără aer câteva secunde şi se credea că vom asista la o nou tragedie. Din fericire, , Matei și-a revenit și a intrat pe gazon pentru finalul de meci, dşei ambulanţa a intrat pe gazon.

Cosmin Matei, marcatorul singurului gol al întâlnirii, a fost lovit din spate de Yuri Stephane Coulibaly. Jucătorul din Cote d’Ivoire s-a oprit direct în spatele „decarului” dinamovist, care a rămas preț de câteva secunde fără aer.

Ricardo Grigore a fost primul care i-a oferit îngrijiri mijlocaşului căzut la pământ. Fundaşul s-a asigurat că Matei nu este în pericol să se înece. L-a mutat pe o parte şi a fost atent să nu îşi înghită limba.

Matei şi-a revenit după un minut de panică, timp în care medicii de pe ambulanţă au intrat în teren pentru îngrijiri de urgenţă.

”Mi-am pierdut aerul, nu am reuşit să respir, m-am panicat şi eu şi nu am putut să respir zece, douăsprezece secunde. Sunt bine acum. Important e că echipa merge mai departe, mă bucur că am reuşit să înscriu, sunt sănătos şi încerc să intru într-un ritm de joc”, a declarat jucătorul revenit la Dinamo în această toamnă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s