Deian Sorescu răsuflă ușurat: „Aveam nevoie să ne descătușăm!”

Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, în „16-imile” de finală ale Cupei României. „Câinii” s-au impus la limită, scor 1-0, după golul reușit de Cosmin Matei.

Elevii pregătiți de Sorin Colceag au pus capăt celor șase înfrângeri consecutive și au izbutit să se califice în optimile Cupei României. Aflată pe penultimul loc în ierarhia Ligii 1, Dinamo avea nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv în această seară, iar nou-venitul Cosmin Matei a izbutit să asigure biletele spre următoarea fază a competiției pentru echipa noastră.

Deian Sorescu a fost integralist în meciul de pe stadionul „Dan Păltinișanu” și a recunoscut că echipa noastră avea nevoie de o descătușare. Căpitanul lui Dinamo a copilărit în Timișoara și a fost cuprins de emoții la revenirea acasă.

”Ne-am dorit să scoatem maximum. M-am bucurat că m-am întors acasă, la Timișoara. A trecut mult timp de când nu am mai jucat pe stadionul ăsta. Am fost aici, am crescut aici, știu ce înseamnă când Timișoara joacă cu o echipă mare din Capitală.

Nu am venit relaxați, ci foarte motivați. Aveam nevoie de o victorie să ne descătușăm și să prindem încredere în noi. Nu a fost ușor.

Sper ca jucătorii să fie 100% fizic. Au jucat la un nivel înalt în străinătate și națională. Am vorbit foarte mult despre viitor în anii ce au trecut. Nu mai vreau asta acum. Aș vrea să vorbesc despre prezent”, a spus Deian Sorescu, după Ripensia – Dinamo 0-1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s