Sorin Colceag, încrezător după victoria de la Timișoara: „E foarte importantă victoria pentru recăpătarea încrederii”

Ripensia Timișoara – Dinamo 0-1. După 6 înfrângeri la rând în Liga 1, „câinii” au spart gheața în Cupa României și s-au calificat în optimi. Cosmin Matei a marcat unicul gol al meciului de pe „Dan Păltinișanu”.

Sorin Colceag, antrenorul interimar al lui Dinamo, și-a felicitat jucătorii după victoria de la Timișoara și spune că a văzut mai multe lucruri bune care îl fac să spere că echipa își poate reveni din această situație dificilă.

„E foarte importantă victoria pentru parcursul în Cupă și pentru recăpătarea încrederii. Băieții au făcut tot ce au putut pentru victoria asta. Vreau să-i felicit. Încercăm să scoatem maximul din resursele pe care le avem acum. Căutăm să obținem rezultate și să ajutăm ceilalți jucători să revină la forma cealaltă. Au venit jucători cu lipsuri de pregătire, au mai venit și accidentări pe parcurs.

Răuță are o contuzie, vom vedea zilele viitoare când vom investiga. Sperăm să se refacă în cel mai scurt timp. Eu încerc să văd dintr-o altă perspectivă, să văd partea pozitivă. Dacă pun și meciul cu Botoșani, arătăm cumva niște muguri sau niște lucruri pe care putem construi. Am arătat ca o echipă agresivă, care știe să fie muncitoare, mai umilă, mai modestă, care știe să se unească. Au arătat caracter în multe momente, iar asta arată că există potențialul pentru a construi o echipă.

Perspectiva mea nu mă pune decât în postura de a face lucrurile de la meci. Singurul obiectiv pe care îl am este meciul următor. Nu sunt deciziile mele, nu am decât să pregătesc următorul meci”, a declarat Colceag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s