Video I Dinamo s-a calificat în optimile Cupei României!

Dinamo a învins-o pe Ripensia Timișoara, în „16-imile” de finală ale Cupei României. „Câinii” s-au impus la limită, scor 1-0, după golul reușit de Cosmin Matei.

Elevii pregătiți de Sorin Colceag au pus capăt celor șase înfrângeri consecutive și au izbutit să se califice în optimile Cupei României. Aflată pe penultimul loc în ierarhia Ligii 1, Dinamo avea nevoie ca de aer de un rezultat pozitiv în această seară, iar nou-venitul Cosmin Matei a izbutit să asigure biletele spre următoarea fază a competiției pentru formația din Ștefan cel Mare.

Emmanuel Ernest a ratat prima ocazie a partidei. Jucătorul din Liberia a trecut de Răzvan Popa, dar a finalizat modest (5). A urmat o șansă mare irosită de Moldoveanu – transversală (12)!

În continuare, Dinamo a dominat prima repriză. Itu n-a prins poarta cu o lovitură de cap de la 10 metri (30). A făcut-o însă Matei. Decisiv.

„Decarul” alb-roșilor a semnat singurul gol al întâlnirii: lovitură de cap din dreptul punctului cu var (36).

Previzibil, timișorenii au forțat în partea secundă. Ernest, Vidrăsan și Coulibaly au pus pe rând în pericol poarta lui Eșanu, care a scăpat în cele din urmă fără gol primit. Dinamo, dominată copios în repriza a doua de locul 12 din Liga 2, bifează totuși prima victorie după 6 eșecuri la rând în Liga 1 și merge mai departe în Cupa României.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s