Andre Pinto, prezentat oficial: ”Un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc”

Andre Pinto, ultimul jucător sosit în Ștefan cel Mare a susținut, sâmbătă, o conferință de presă în care a oferit primele declarații din postura de jucător al lui Dinamo și a vorbit despre ambițiile sale la Dinamo, dar și despre inimoșii fani ai clubului. Acesta nu va putea juca, luni, în deplasarea cu Universitatea Craiova, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică.

„Mă simt bine, mă înțeleg bine cu echipa, am făcut trei antrenamente. Vrem să îmbunătățim rezultatele. Știam care era situația clubului când am semnat, știam poziția din clasament. Trebuie să muncim. Dacă te uiți la clasament situația nu e bună, un club cu tradiția lui Dinamo nu poate fi mulțumit cu acest loc.

Este un început de sezon, nu este o cursă de 50 de metri, este un maraton. Știu că Dinamo este un club important, în Portugalia se vorbește de Dinamo. Știu că are mulți suporteri, suporteri buni, pasionați, care sunt alături de club din ce am văzut și mi s-a spus. Am vorbit cu portughezi care au jucat aici și mi-au spus lucruri frumoase despre România”, a declarat Andre Pinto, la conferința de presă în care a fost prezentat oficial.

Acesta nu va putea juca, luni, în deplasarea cu Universitatea Craiova, deoarece nu este pus la punct cu pregătirea fizică, lucru confirmat și de antrenorul echipei, Sorin Colceag.

„Încă nu este pregătit să intre, este în procesul de a intra în ritmul echipei, în ritmul jocului și vrem să-l apropiem cât se poate de repede de nivelul jocului, să-l avem apt la următoarele meciuri”, a spus Colceag la conferința de presă.

Istoricul lui Andre Pinto:

  • Braga: 93 de meciuri, 4 goluri și o pasă de gol
  • Sporting: 41 de meciuri și o pasă de gol
  • Panathinaikos: 22 de partide
  • FC Porto: niciun meci la prima echipă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s