Sorin Colceag, înaintea partidei cu CSU Craiova: ”În fiecare meci scriem o pagină de istorie”

Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, în deplasare, cu CSU Craiova, meci contând pentru etapa a 10-a a Ligii 1. Acum, Dinamo caută să obțină primele puncte în campionat, după o pauză de mai bine de o lună și jumătate.

Antrenorul Sorin Colceag a prefațat partida cu CSU Craiova.

„Jucătorii știu că antrenorii vin și pleacă, cu o frecvență mai mare decât pleacă ei. Sunt conștienți că ei sunt persoanajele principale în meciuri. Sperăm să adunăm lucrurile bune făcute în ultimele două meciuri ca să le coagulăm într-o prestație bună la Craiova.

În fiecare meci scriem o pagină de istorie. Ar fi frumos ca istoria să fie de partea noastră. Echipa este implicată în acest proces în așa fel ca la ora meciului să nu fie o dispută între Colceag și Reghecampf, ci o dispută între Reghecampf și Dinamo.

Nu cred că este nevoie de o discuție cu fanii de la Dinamo. Ei au arătat că sunt alături de noi oriunde mergem. Și la Timișoara am văzut suporteri. Rămâne ca noi să ne ridicăm la nivelul eforturilor pe care le fac ei„, a declarat Sorin Colceag, înaintea partidei cu CSU Craiova, într-o conferință de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s