Dinamo se pregătește de noi transferuri. Anunțul lui Iuliu Mureșan: ”Trebuie să îi găsim cât mai repede”

Dinamo s-a înnoit în ultimele săptămâni. Oficialii dinamoviști au făcut transferuri pe bandă rulantă, dar Iuliu Mureşan anunţă că lucrurile nu se vor opri aici. preşedintele clubului are de gând să caute fotbaliști pentru a rezolva problemele din atac ale echipei.

Acesta este de părere că lui Dinamo îi lipsește consistența din linia mediană și din ofensivă, iar achizționarea unui mijlocaș și unui atacant ar putea să ajute foarte mult echipa.

„În afară de portar, ne-ar trebui, ne-ar trebui transferuri pe toate posturile. Ne-ar trebui și atacant, și mjlocaș, ne-ar trebui poate, desi avem, fundaș. Totuși am adus unul, dar încă un mijlocaș și un atacant dacă am putea să găsim și pe care să putem repede să îi face să joace ar fi util”, a declarat Iuliu Mureșan, conform prosport.ro.

Totodată, Mureșan crede că echipa ar putea avea un alt parcurs în perioada imediat următoare. Calificarea din Cupa României, în fața Ripensiei, a ridicat moralul jucătorilor, iar perioada de pauză ce se apropie, în care se vor disputa meciurile echipe naționale, poate ajuta lotul să pună la punct deficiențele din joc.

„Meciul cu Craiova e un meci foarte greu. Sigur, Craiova are prima șansă, dar avem și noi șansa noastră și cu infuzia de moral pe care am primit-o după calificarea în Cupă sper să jucăm din ce în ce mai bine. Echipa joacă din ce în ce mai bine și mai ales jucătorii aduși în timp scurt și la sfârșit perioadei fizic sunt tot mai bine fizic și vor fi și mai bine după pauza echipa naționalei din octombrie”, a mai spus Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns