Mircea Rednic, aproape de revenirea la Dinamo. Anunţul făcut de conducerea clubului, după ce Dario Bonetti a fost dat afară

Dinamo a reuşit, după mai multe zile de incertitudine, să-i rezilieze contractul antrenorului Dario Bonetti. Acestuia i s-a transmis după meciul cu FCSB că nu mai este antrenorul echipei, însă tehnicianul a plecat în Italia şi a blocat situaţia dinamoviştilor la nivelul băncii tehnice.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că înțelegerea italianului a fost reziliată unilateral, în baza legei insolvenței. Astfel, Bonetti nu mai este antrenor în Ștefan cel Mare, după ce a fost pe banca tehnică timp de opt etape.

„Am avut un motiv foarte bine întemeiat, am așteptat să se rezolve amiabil problema pe care o aveam cu domnul Bonetti, iar cum acest lucru nu s-a întâmplat… Noi i-am trimis o propunere de reziliere, pe care nu a semnat-o, iar dumnealui nu a mai avut niciun fel de discuție cu noi, decât prin intermediul avocaților. El a fost plătit la zi înainte de a trimite această propunere.

Nu știu care a fost situația cu boala, dar cert este că s-a așteptat o terminare amiabilă a acestui contract. Această reziliere nu s-a întâmplat, astfel că după înfrângerea rușinoasă cu FCSB s-a ajuns aici.

Domnul Bonetti are dreptul să conteste această decizie în instanță. În pole-position pentru postul de antrenor se află domnul Rednic, dar până la pauză internațională ar putea rămâne antrenor interimar domnul Colceag. Eu nu particip la discuțiile de natură tehnic, nu aleg jucătorii și antrenorii, doar alegem pachete care țin de contract. Ne asigurăm că totul este în regulă acolo, nu intervenim în decizii de natură sportivă„, a spus Răzvan Zăvăleanu la digisport.ro.

Principalul favorit ar fi Mircea Rednic. Antrenorul de 59 de ani a anunţase zilele trecute că ar accepta să vină la Dinamo, indiferent de situaţia în care se află clubul, dar la acel moment Bonetti era încă antrenorul dinamoviştilor în acte: „Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Rednic.

  • Sorin Colceag este antrenorul interimar al echipei, iar meciul cu CS U Craiova din acastă seară va fi, probabil, ultimul pentru antrenorul echipei secunde a lui Dinamo.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s