Deian Sorescu, după eșecul din Bănie: ”Mereu vorbim de viitor și viitorul arată la fel”

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I și a ajuns pe penultimul loc în Liga I, cu doar 6 puncte. Echipa antrenată de Sor in Colceag a ajuns la șapte înfrângeri consecutive în campionat, având un golaveraj 1-20 în aceste dueluri.

Deian Sorescu, căpitanul ”haitei”, a vorbit despre înfrângere dură din Bănie și a spus că vina nu îi aparține lui Deniz Giafer, care a fost eliminat în minutul 16.

„Sunt multe de spus, dar ar fi prea repede să vorbesc după meci, aș vorbi la supărare, așa că cei din staff se vor ocupa de această analiză și, cu siguranță, zilele următoare vom discuta. Dacă nu ne schimbăm atitudinea, cu siguranță vor veni și alte înfrângeri.

(n.r – despre ratarea transferului) Nu sunt afectat deloc. Mai am contract 2 ani la Dinamo, îmi voi face treaba cât de bine pot. Nu aș putea spune că sunt supărat sau afectat că nu am reușit un transfer, dar sunt supărat pe altele. Nu reușim să gustăm din victorii și să gustăm din jocurile bune pe care ar trebui să le facem. Nu avem ce face, sunt multe de pus la punct. Să sperăm că pe viitor va fi bine. De fiecare dată vorbim de viitor și viitorul arată la fel.

Nu este vina lui Deniz. Este colegul nostru, trebuie să-l protejăm și trebuie să muncim în plus pentru el. Toți putem greși, sper ca din greșeli să și învățăm cineva.

Întrebați-i pe cei responsabil. Eu pot să răspund doar de ce fac pe teren sau la antrenament. Să sperăm că domnul Rednic vine cu un plus până nu va fi prea târziu. Eu știu cum e să te bați la retrogradare. Dacă până acum am avut noroc pe final, nu știu cât va mai ține norocul ăsta. Mereu plecăm negativ, nu pot să înțeleg de ce. Trebuie să luptăm în continuare până la ultima șansă”, a spus Deian Sorescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s