Dario Bonetti face scandal după ce a fost dat afară de la Dinamo: „Rezilierea este abuzivă”

În urma eșecurilor drastice suferite cu FCSB și CSU Craiova, conducerea lui Dinamo a decis că timpul lui Dario Bonetti la conducerea echipei s-a scurs. Imediat a fost întocmită o listă cu posibile variante pentru postul de tehnician, iar italianul a fost chemat la club pentru a semna rezilierea amiabilă. Însă, Bonetti a refuzat să facă acest lucru şi a fugit în Italia. Mai mult, acesta s-a infectat cu Covid imediat după ajungerea în ţara natală.

Dinamo, între timp l-a adus pe Mircea Rednic pentru a salva clubul, dar scandalul continuă în Ştefan cel Mare. Italianul Dario Bonetti contraatacă după ce a fost dat afară şi contestă tot ceea ce s-a întâmplat prin avocaţi. Reprezentanţii acestuia spun că rezilierea contractului a fost una abuzivă.

”Astăzi, colegul meu din Bucureşti, Gianluca Carlesso, a trimis un răspuns pentru Dinamo în care contestăm rezilierea contractului, pe care o considerăm ilegală în baza Legii 85/2014 (n.r. – legea insolvenţei) şi, de asemenea, pentru că motivele medicale (n.r. – infectat cu COVID) reprezintă o cauză justificată de absenţă a antrenorului. Rezilierea este abuzivă”, a transmis Anna Maria, soția antrenorului, prin intermediul Gazetei.

Întrebat cum se simte, Bonetti, Anna Maria a răspuns: „Se tratează şi va fi disponibil să-şi reia munca în momentul în care va fi sănătos. Deocamdată este bolnav. Există posibilitatea ca Dinamo, în acte, să aibă doi antrenori”, a mai transmis soţia antrenorului.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a anunțat rezilierea contractului italianului Dario Bonetti. „Noi așteptam să-și dea el demisia de onoare, după eșecul cu FCSB. N-a venit, astfel că am luat decizia să reziliem unilateral contractul.

Avem această opțiune, ne permite legea insolvenței să renunțăm la orice contract pe care îl considerăm dezavantajos clubului în primele 3 luni de la intrarea în insolvență. Bonetti poate ataca decizia, bineînțeles, dar eu spun că suntem acoperiți în totalitate de lege”, anunţase Răzvan Zăvăleanu.

  • Dinamo trăieşte periculos. E penultima în România, cu doar 6 puncte câştigate în 10 etape. L-a adus pe Mircea Rednic pentru a opri căderea
  • Rednic e ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare, în 2007.

Lasă un răspuns