Cristi Borcea, dezvăluirea momentului despre Dinamo

Dinamo trăieşte periculos. E penultima în Liga I şi a intrat în insolvenţă din cauza datoriilor imense pe care le-a acumulat în ultimii ani. Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea îi linişteşte însă pe suporterii dinamovişti și l-a dat de gol pe Nicolae Badea, cel care ar ajuta clubul din umbră. Borcea a recunoscut că vorbește foarte des cu Nicolae Badea, cel care o susține din umbră pe Dinamo să rămână la limita subzistenței.

Borcea a spus în cadrul ProSport Live că vorbește foarte des cu Badea, despre care spune că a fost și rămâne un mare dinamovist Cei doi foști conducători ai lui Dinamo, Cristi Borcea și Nicolae Badea, au în continuare o relație apropiată.

„Vorbesc tot timpul cu domnul Badea. A fost, este și rămâne un mare dinamovist, ca mine. Mie îmi scria pe garduri și lui la baza sportivă când eram pe locul 2. Asta însemna locul 2 pentru Dinamo”, a declarat Cristi Borcea, conform prosport.ro.

Familia Borcea, gata să revină la Dinamo

Cristi Borcea a făcut un anunţ interesant. Acesta afirmă că familia sa poate reveni la Dinamo. Borcea a anunţat că fiul său cel mare, Patrick, e dispus să investească la Dinamo.

Fostul preşedinte executiv al lui Dinamo, spune că dacă va începe construcţia unui nou stadion, fiul său cel mare se va implica la echipă.

„Există șansa ca în primăvară să se înceapă stadionul nou. În momentul în care se intră cu bulozerul, Dinamo va avea un buget de 10 milioane de euro să se bată la campionat an de an. Centrul orașului, suporteri, se vor vinde loje, marketing.
În momentul în care începe stadionul, va fi 100% Patrick la echipă. Eu când vindeam un jucător mă certa, plângea că de ce l-am vândut, că vreau să distrug echipa. El era în galerie atunci.

El a stat lângă mine tot timpul, e implicat la societate, știe”, a mai spus Cristi Borcea pentru sursa mai sus citată.

  • Dinamo este oficial în insolvenţă şi este condusă de Răzvan Zăvăleanu şi Iuliu Mureşan. Din umbră, Nicolae Badea pare să fie cel care face jocurile în Ştefan cel Mare. Deşi acesta nu mai ocupă o funcție în cadrul clubului, a demarat inclusiv negocierile cu noul antrenor Mircea Rednic, gest care l-a enervat pe administratorul special Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns