Cine are dreptul să intre la meciul naţionalei cu Armenia! Răzvan Burleanu, sfat pentru suporteri

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a susținut o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre boicotul anunțat de către suporterii din România.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a anunțat că la evenimentele sportive vor putea intra doar spectatorii vaccinați împotriva COVID-19 sau cei care au trecut deja prin boală, iar accesul va fi limitat la 50% din capacitatea stadioanelor, ca urmare a creșterii numărului de persoane depistate pozitiv.

Burleanu a afirmat că doar suporterii care sunt vaccinaţi şi cei care au dovadă că au trecut prin boală pot intra la meciul României cu Armenia. Totodată, acesta le-a recomandat suporterilor să se vaccineze pentru binele celor din jur.

”Vom avea posibilitatea să avem 50% din capacitatea stadionului, dar doar pentru suporterii care prezintă un certificat de vaccinare sau o dovadă de trecere prin boală. Copiii sub 12 ani pot intra doar în baza biletului de meci.

Le recomand, la fel cum cred că o fac toți cei care am trecut prin această procedură de vaccinare, să o facă și ei. Și nu neapărat gândindu-se la binele lor, ci mult mai mult să se gândească la toți ceilalți din jurul lor, mai ales la persoanele vulnerabile, care nu au posibilitatea de a se vaccina.

Echipa naţională n-o s-o vedem prea curând jucând pe Arcul de Triumf. În schimb, ne interesează ca Arcul de Triumf să intre cât de repede în circuitul meciurilor internaţionale, astfel încât să putem găzdui meciuri de U21, U20 şi naţionala de senioare”, a spus Răzvan Burleanu, la conferința de presă.

Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J:

  • 8 octombrie 2021: Germania – ROMÂNIA, Islanda – Armenia, Liechtenstein – Macedonia de Nord (21:45);
  • 11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45);
  • 11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s