Avancronică I Dinamo București – UTA Arad

Dinamo va primi sâmbătă după amiază vizita aradenilor de la UTA într-un meci care va conta pentru etapa a 11-a din Liga 1. Confruntarea este programată de la ora 16:30 pe Stadionul ”Ștefan cel Mare”. Dinamo și UTA s-au mai întâlnit de 10 ori. Arădenii au câștigat ultimele două meciuri directe de la București.

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo, având ca obiectiv salvarea de la retrogradare în primul an și calificarea în play-off în al doilea sezon. „Puriul” este văzut ca un salvator după șapte înfrângeri consecutive în Liga I.

Situația este și mai dificilă în acest moment, pentru că lotul este foarte subțire valoric, iar jucătorii sunt cu moralul nu la pământ, ci sub pământ. Gabriel Torje și-a revenit după accidentare și poate juca din primul minut. În schimb, fundașul central Giafer este la lotul echipei naționalei și oricum era suspendat o etapă, după ce a fost eliminat în partida cu CSU Craiova.

De partea cealaltă, UTA a fost învinsă în etapa precedentă, 0-1 cu CFR Cluj, dar ar fi meritat să câștige cel puțin un punct, după felul în care s-a desfășurat partida. De altfel, Dan Petrescu a recunoscut că ar fi trebuit să piardă acel meci. Echipa antrenată de Laszlo Balint practică un fotbal de calitate atât pe teren propriu, cât și în deplasare.

„Pentru UTA, faptul că Mircea Rednic a fost instalat antrenor la Dinamo nu schimbă lucrurile din punct de vedere al abordării meciului. Știm că Dinamo e într-un moment foarte greu, dar chiar din acest motiv trebuie să avem o atenție sporită la acest joc. Dacă vrem să rămânem în partea superioară a clasamentului, este important să avem victorii”, a declarat Balint.

Dangubic și Miculescu revin după accidentări, dar ultimul este în urmă cu pregătirea fizică și nu poate rezista 90 de minute pe teren. Dacă va intra din prima, va fi, probabil, schimbat în repriza a doua.

ECHIPE PROBABILE

DINAMO: Iliev – Filip, Grigore, Popa, Amzar – Matei, Itu, Dudea – Torje, Ivanovski, Sorescu;

UTA: Iacob – Baravykas, Erico, Benga, Shlyakov – Passaglia, Batha – Miculescu, Ubbink, Roger – Hora.

  • Partida va fi arbitrată de Barbu Marian, ajutat de Avram Valentin și Constantinescu Andrei.

Un gând despre &8222;Avancronică I Dinamo București – UTA Arad&8221;

  1. Ce poate face Rednic in 2 zile ? Jucatorii lui dinamo …fie nu joaca de mult, fie au stat ,sint nepregatiti fizic, de tactica ce sa mai zic, multi sint tineri, multi neplatiti. Cu nimic nu poata sa surprinda Dinamo….Decit cu un fluieras care sa o impinga inainte,…din spate. Aici e teama. am vazut aseara cu a fost ajutata FCSB.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s