Iuliu Mureșan îi pune la zid pe jucătorii lui Dinamo: ”Bâlbâieli în apărare, niște metehne vechi ale echipei care se vor corecta”

Dinamo a remizat acasă cu UTA, 2-2, într-un meci în care a avut numeroase ocazii şi a fost în superioritate numerică o repriză întreagă.

Iuliu Mureşan, preşedintele lui Dinamo, i-a criticat pe jucători, după remiza cu UTA Arad, și a dezvăluit unde au greșit elevii lui Mircea Rednic.

Deși a „taxat” apărarea lui Dinamo, Iuliu Mureșan este încrezător că echipa va arăta mult mai bine la meciurile următoare.

Totodată, administratorul special al dinamoviștilor anunță noi transferuri la Dinamo. Acesta a transmis că la formația din „Ștefan cel Mare” vor mai veni doi sau trei jucători.

„Ei au fost în inferioritate numerică, am avut ocazii multe, dar din păcate nu am știut să fructificăm. Ceva se întâmplă acolo în fața porții pentru că nu reușim să dăm gol. Sunt mulțumit de schimbarea de atitudine, de schimbarea jocului și pentru că Mircea Rednic și-a pus amprenta prin personalitatea lui după două zile, după discuții individuale și după un antrenament jumătate. Ne dă speranțe!

Păcat că astăzi nu am câștigat. Eu zic că am fi meritat. Vreau să remarc și arbitrajul, nu am văzut să fi existat greșeli de arbitraj. Noi am fost de vină că am avut niște bâlbâieli în apărare, niște metehne vechi ale echipei care se vor corecta. Sunt convins că Mircea știe cum o să le rezolve. Sper foarte mult de la partidele următoare, indiferent de ce adversar întâlnim. Este foarte puțin (n.r. un punct cu UTA Arad), dar ați văzut că am dominat partida, am condus-o, putea să fie și 4-0 sau 5-1, dar așa a fost să fie. Avem și un pic de ghinion. Eu cred că o să vină și încrederea după primele două victorii. Facem niște greșeli nepermise”, a spus Iuliu Mureșan după Dinamo – UTA Arad 2-2.

„O să mai aducem un atacant, un fundaș dreapta, două – trei posturi o să le îmbunătățim pentru că se ratează mult în fața porții, e o problemă, e un blocaj, dar echipa a jucat mult mai bine, iar jucătorii au fost pasivi ca în alte meciuri”, a mai spus administratorul special al lui Dinamo.

Iuliu Mureșan, despre posibilitatea ca Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae să revină la Dinamo

Iuliu Mureșan a comentat și despre posibilitatea ca la Dinamo să revină Ionel Dănciulescu sau Marius Niculae, iar administratorul special a dezvăluit că a încercat să îl readucă lângă echipă pe Danciu când a semnat el, dar că fostul atacant a amânat să ofere un răspuns. De partea cealaltă, ProSport a anunțat că Ionel Dănciulescu a fost blocat de Nicolae Badea, iar șanse mari să semneze cu Dinamo le are Marius Niculae.

„La nivelul administrației este totul OK. Eu m-aș bucura dacă revine Dănciulescu. Eu l-am sunat la o săptămână sau zece zile după ce am venit, l-am rugat să vină și să colaborăm, să ne ajute. A zis că se gândește, apoi a amânat-o. Avem nevoie de o fostă glorie a lui Dinamo care să fie alături de echipă. Aici poate să fie Marius Niculae sau Dănciulescu. Nu am participat la discuții (n.r. discuțiile dintre Marius Niculae și Nicolae Badea). Amândoi au șanse egale să vină. Nu vreau să vorbesc. Eu știu, dar nu pot să spun”, a mai adăugat Iuliu Mureșan.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s