Gabriel Torje ţine capul sus după egalul cu mUTA: ”Am pierdut două puncte, dar trebuie să vedem partea pozitivă!”

Gabriel Torje ţine capul sus după remiza din Ştefan cel Mare. Dinamo a obţinut primul punct după şapte meciuri în care au înregistrat eşecuri pe bandă rulantă. Dinamo – UTA Arad s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. „Câinii” au condus cu 2-0, însă au obţinut un singur punct după ce au fost egalaţi în minutul 90+6.

”E dureros. Am avut meciul în mână. Am dominat ca şi ocazii. Ăsta este fotbalul. Când nu o bagi în poartă, o face adversarul. Un meci cu un om în minus nu este o scuză. Nu ştiu dacă vi se pare dacă am suferit. S-au făcut sacrificii. Aşa trebuie câştigate meciurile. Nu cred că mai vorbeam că s-a văzut o problemă fizică. Sau dacă Moldoveanu înscria, sau dacă eu înscriam cu capul. Sunt mulţi factori.

Trebuie să vedem partea pozitivă. Vine acest punct cu această echipă. Echipa campioană a spus că UTA este cea mai periculoasă echipă. Am câştigat un punct, dar eu cred că azi am pierdut două. Când nu voi fi bine din punct de vedere fizic nu voi juca. Nu era planificat azi să joc. O accidentare a făcut să intru titular. Este decizia arbitrului să acorde cartonaş roşu. Arbitrii iau decizii după ce văd fazele. Respectul trebuie să fie reciproc”, a declarat Gabi Torje, al finalul jocului cu UTA Arad.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a rămas pe locul 15 în Liga 1, unde a acumulat 7 puncte acum. De partea cealaltă, cei de la UTA Arad au rămas pe locul 7 în Liga 1, cu 17 puncte acumulate din 11 etape disputate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s