Mircea Rednic taie în carne vie după Dinamo – UTA Arad 2-2. Ce le-a reproşat jucătorilor

Al cincilea mandat al lui Mircea Rednic la Dinamo a fost la câteva secunde de a începe perfect. ”Câinii” au fost egalaţi la ultima fază de UTA Arad, iar partida s-a terminat la egalitate, 2-2.

Mircea Rednic a răbufnit după ce echipa noastră a luat gol în minutul 90+6 și va tăia în carne vie.

”Puriul” a fost un car de nervi după remiza din Ştefan cel Mare. Chiar dacă şi-a început discursul cu „nu am ce să le reproşez”. Rednic a încheiat cu un avertisment clar pentru jucătorii care l-au dezamăgit.

„Un meci bun. Au avut atitudine bună, am reuşit să înscriem şi am avut ocazii. Au stat bine în teren, nu le-am dat spaţii. Nu am ce să reproşez. Era bine şi pentru Moldoveanu dacă înscria. A avut o poziţie proastă, voia să îl prindă pe Deian. Am avut ocazii şi bară.

Golurile au fost pe greşeli, ne-am relaxat la 2-0. Ăştia ai mei care au intrat erau mai obosiţi. Şansa mai mare pe care au avut-o cei care erau aici de mai mulţi ani nu cred că o s-o mai prindă. Antrenorul se gândeşte şi la rezultate şi la situaţia în care e Dinamo”, a spus Mircea Rednic.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a obţinut primul punct după şapte înfrângeri consecutive şi ocupă locul 15 în campionat. De partea cealaltă, UTA Arad a urcat pe locul 7, peste Universitatea Craiova, cu 17 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s