Liviu Ganea, supărat pe lipsa de concentrare a lui Robert Moldoveanu: ”Bă, nu știu ce faci, dar trebuie să schimbi ceva”

Meciul Dinamo – UTA, din etapa a 11-a din Liga 1 a oferit cea mai mare ratare a sezonului.

În minutul 71, când conduceau cu 2-1, elevii lui Mircea Rednic au ratat șansa de a se desprinde decisiv pe tabelă.

Deian Sorescu și Robert Moldoveanu au scăpat pe contraatac și au rămas singuri cu portarul Florin Iacob, dar nu au putut marca. Căpitanul lui Dinamo i-a pasat excelent lui Moldoveanu, dar atacantul de 22 de ani a ratat incredibil.

Liviu Ganea (33 de ani), fost atacant la Dinamo, acuză lipsa de concentrare a lui Robert Moldoveanu la faza respectivă și susține că pe vremea în care evolua el în ”Groapă” și cucerea titlul sub comanda lui Mircea Rednic, astfel de erori ale tinerilor care intrau de pe bancă nu erau tolerate.

”Acum nu mai e echipa cu experiență care era atunci (n.r.- sezonul 2006/2007). Dacă aveai 19 ani și antrenorul principal intra în vestiar și spunea: `Băi, unora dintre voi vi se dau șanse și nu profitați de ele!`, cine te simțeai? Tu erai vizat. În alea 15 minute în care intrai, trebuia să faci ceva. Bă, nu știu ce faci, dar trebuie să faci ceva! Ori scoți penalty, ori dai pasă de gol.

Era concurența atât de mare și se punea presiune. Erau atacanți Marius Niculae cu Andrei Cristea, a ieșit Andrei, am intrat eu și am dat două goluri (n.r.- într-un Dinamo – Rapid 3-2). Asta spun, în momentul în care intri trebuie să schimbi ceva. Nu există: ai intrat pe teren, doi pași stânga, doi pași dreapta, ai ieșit afară. Fă ceva, nu e de ajuns să joci, să intri pe acolo”, a spus Liviu Ganea la Digi Sport Matinal.

  • 85 de meciuri, 8 goluri și 8 pase decisive sunt cifrele lui Moldoveanu la Dinamo.
  • Crescut de Dinamo, atacantul a mai fost împrumutat la FC Brașov și Petrolul.

Lasă un răspuns