VIDEO | Întâlnire inedită între Xavi Pascual, David Popovici şi Robert Glinţă

Considerat cel mai bun antrenor de handbal din lume, Xavi Pascual a tinut sa-i cunoasca pe doi dintre cei mai valorosi sportivi ai clubului Dinamo.

Este vorba despre inotatorii David Popovici si Robert Glinta, supranumiti ”Il Fenomeno” si ”Extraterestrul”, datorita talentului lor urias. Pascual a mers la bazinul din incinta clubului Dinamo, unde a stat de vorba cu cei doi.

”Sunt doi sportivi foarte importanti nu doar pentru Dinamo ci pentru Romania. Cand am semnat cu Dinamo, presedintele clubului mi-a spus ca Dinamo inseamna inainte de toate o mare familie. Era normal intr-un fel sa vin sa-i cunosc. Stiu ca impreuna, cei doi sunt ca o mare echipa. Cea a clubului nostru”, a precizat Xavi Pascual, antrenorul echipei de handbal masculin a lui Dinamo.

  • După ce a impresionat pe toată lumea la Campionatele Europene de juniori de la Roma și a fost aproape să plece cu o medalie de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, pentru David Popovici următoarea competiție importantă la care va participa este Campionatul Mondial din luna mai.
  • David Popovici a semnat cu Dinamo un contract valabil până în 2024, când sunt programate Jocurile Olimpice de la Paris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s