Dănciulescu a răspuns propunerii lui Mircea Rednic de a reveni la Dinamo: ”Se creează o falsă impresie, aceea că Dănciulescu a refuzat Dinamo”

Mircea Rednic a revenit la conducerea bănii tehnice a lui Dinamo și a vrut să-l aducă alături de el și pe Ionel Dănciulescu.


Fostul mare atacant al lui Dinamo a vorbit despre propunerea pe care a primit-o din partea lui Rednic. Acesta a mai colaborat și în trecut cu antrenorul de 59 de ani ca jucător, cât și ca director sportiv.

Însă, în prezent, o nouă colaborare între cei doi are șanse mici de a se materializa, după cum a recunoscut chiar Dănciulescu.

„La CS sunt sub contract până în vara viitoare. Se creează o falsă impresie, aceea că Dănciulescu a refuzat Dinamo. Niciodată n-am făcut lucrul acesta, mai ales când a fost vorba de nea Mircea sau de suporteri.

Ca să mă întorc la Dinamo, trebuie discutate anumite lucruri reale, palpabile. Am avut o discuție cu nea Mircea, dânsul vrea să lucrăm din nou, eu sunt dispus, dar trebuie să discutăm pe anumite chestiuni reale.

N-am discutat absolut nimic deocamdată. Cu domnul Mureșan am avut o singură discuție, la o săptămână după ce a fost instalat el. Am zis că nu voi închide niciodată ușa, că sunt dispus să revin oricând la Dinamo, dar asta a fost toată discuția și că vom mai discuta.

N-am mai avut nicio discuție. Nu știu dacă eu trebuia să sun, pentru că dânsul a fost cel care m-a sunat atunci. Atât și nimic mai mult”, a spus Dănciulescu, fiind invitat la Digi Sport.

Dacă ar reveni la Dinamo, Dănciulescu ar reface un cuplu perfect cu antrenorul Mircea Rednic, aflat la al cincilea mandat la „câini”. Fostul atacant nu ar mai pierde timpul și știe exact ce are de făcut. Interesant este că Dănciulescu e convins că situația la Dinamo este bună, chiar dacă e în insolvență.

„Cu Mircea Rednic am mai lucrat și stiu exact ce trebuie să fac. Să urmăresc jucători, să discut cu jucătorii de afară, sigur că aș putea fi implicat în transferuri. Mircea Rednic, Ioan Andone, au fost antrenori care m-au întrebat mereu despre transferurile de la echipă.

Nimeni nu-și dorește să fie de decor. Am mai fost și eu de decor la început, atunci când am crezut și când mi s-au promis anumite lucruri la un moment dat.

Cred că, în momentul ăsta, problema lui Dinamo nu este dacă vine sau nu Ionel Dănciulescu. Sunt probleme mai grave. Când e vorba de Dinamo, sunt oameni care se gândesc la această echipă și nu se gândesc la latura financiară.

În insolvență se trăia mai bine la Dinamo decât atunci când nu era în insolvență. Și acum, la Dinamo, în insolvență, se trăiește destul de bine, cu niște salarii bunicele, plătite la timp”, a explicat Dănciulescu.

  • 515 meciuri şi 214 goluri a adunat Ionel Dănciulescu în Liga 1. 340 de partide şi 153 de goluri au fost pentru „câinii roşii”. La Steaua, Dănciulescu are 129 de meciuri şi 53 de reuşite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s