Florin Răducioiu revine la Dinamo! Anunțul făcut de Mircea Rednic

Mircea Rednic a anunțat o lovitură de proporții. Florin Răducioiu revine la Dinamo. Fostul mare atacant va avea o funcție de conducere.

După ce Ionel Dănciulescu a refuzat să revină lângă echipă. Mircea Rednic a reușit să îl convingă pe Florin Răducioiu să accepte oferta clubului care l-a lansat în fotbalul mare.

”Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate.

Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Vine director sportiv, manager, ce vrea el”, a anunțat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Florin Răducioiu spunea,la începutul lunii, că nu ar refuza o ofertă de la Dinamo. „Aş mai putea să dau ceva echipei!”, era convins fostul mare internaţional. Produs al centrului de juniori de la Dinamo, Florin Răducoiu a mai lucrat ca director sportiv în sezonul 2006-2007.

”Dinamo nu avea altă posibilitate decât să-l cheme pe Rednic. Ştie foarte bine clubul, poate să fie omul potrivit. Mă bucur ca nu au mai pierdut cu UTA. Acesta e un semnal foarte pozitiv, mă bucură. Îmi pare rău că nu au câştigat, au fost egalaţi dintr-o neatenţie. Le face bine această pauză, pentru a cunoaşte mai bine jucătorii, pentru a comunica mai mult cu ei, pentru a-i face să înţeleagă că orice meci e o finală.

Eu am fost pe vremea când Borcea m-a chemat, ca director sportiv, şi a fost o experiență foarte scurtă. Eu sunt de 5 ani în România, nimeni nu m-a chemat să îmi spună să ajut clubul Dinamo. Eu sunt disponibil, dar nu e vorba numai de mine, e vorba de cei care conduc clubul. Nu e problemă pentru mine. Aş mai putea, încă sunt tânăr, aş mai putea să dau ceva echipei Dinamo, dar nu depinde de mine”, spunea, la acel moment, Florin Răducioiu pentru telekomsport.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s