Reacția lui Mircea Rednic, după Gaz Metan – Dinamo 2-1. Deian Sorescu, ținta principală

Gaz Metan Mediaș – Dinamo 2-1. Dinamo a suferit prima înfrângere cu Mircea Rednic pe bancă. A fost al 9-lea meci fără victorie în Liga 1 pentru echipa noastră. Tehnicianul dinamovist s-a declarat supărat pe jucătorii cu experiență din lot, în special pe Deian Sorescu.

”Ne-a bătut Deaconu. Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Păcat că ultima pasă nu a fost una utilă. Nu ai ce să faci. Golul doi putea fi evitat totuși. La pregătirea jocului, chiar i-am atenționat despre Deaconu. Soarta meciului s-a scris cu două goluri frumoase și noi plecăm cu înfrângerea.

E normal să faci câteva schimbări tactice. Unii sunt în lipsă de formă, nu se regăsesc, aici mă refer la Sorescu. Păcat, dacă reușeam să evităm primul gol și să intrăm la pauză cu 0-0, alta era soarta jocului.

Normal că sunt supărat. Trebuie să fiu echilibrat, ținând cont de situația noastră. Mai avem de muncă. Sper ca și jucătorii care o să vină să dea mai multă putere și concurență la mijlocul terenului.

Și la meciul cu UTA s-a văzut, e o perioadă mai grea, trebuie să le ofer mai multa încredere, dar și ei să se implice mai mult și să fie responsabili, mai ales jucătorii cu experiență”, a spus Mircea Rednic, după Gaz Metan – Dinamo 2-1.

  • Cu Gaz Metan, Rednic la scos pe Sorescu din teren după doar 45 de minute. Bănațeanul începuse ca din tun campionatul, cu cinci goluri în primele trei etape, dar nu a mai marcat de atunci.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s