Steliano Filip, după un nou eșec în Liga I: „Cel mai greu moment din istoria clubului”

Dinamo a pierdut și meciul de la Mediaș, cu Gaz Metan, scor 1-2, și se afundă tot mai mult în subsolul clasamentului. Trupa lui Mircea Rednic nu a mai câștigat în Liga 1 de nouă etape.

Steliano Filip este conștient că echipa noastră trece prin cel mai grea perioadă din istorie. După înfrângerea de la Mediaș, Dinamo nu a mai câștigat în Liga 1 de trei luni, din etapa a 3-a cu Academica Clinceni.

”Am început bine, dar acele două goluri. Au fost două execuții imparabile. Chiar a fost un joc echilibrat până la acele două goluri. Atât s-a putut, din păcate, în această seară. Până la marcarea primul gol, jocul a fost echilibrat. Am avut posesia, am avut 5-6 cornere. Acele execuții au făcut diferența.

Trebuie să muncim mai mult, să strângem rândurile. Este un moment greu, cel mai dificil din istoria clubului. Trebuie să arătam că merităm să purtăm acest tricou. Trebuie să fim mai conștienți și să avem mai multă personalitate în joc. Am primit goluri numai din cauza unor greșeli. Sunt supărat pe mine, că trebuia să dau mai mult. Nu cred că e vreun jucător mulțumit de cum a jucat”, a spus Steliano FIlip la finalul meciului.

  • Gaz Metan Mediaș a învins pe Dinamo cu 2-1 datorită golurilor fabuloase marcate de Ronaldo Deaconu și s-a îndepărtat, cel puțin pentru moment, de locurile care duc la baraj. Dinamo a avut o nouă evoluție sub așteptări și se află în subsolul clasamentului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s