Handbal I Xavier Pascual a reacționat după înfrângerea din Ligă cu Barcelona: ”Suntem departe de ceea ce putem realiza”

Dinamo a încheiat cu fruntea sus cea mai dificilă deplasare din Liga Campionilor, competiţie la care participă în premieră.

”Dulăii” pierdut, 32-36 cu Barcelona, meciul jucat în Catalonia în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Conduşi la nouă goluri la un moment dat, elevii lui Xavi Pascual au revenit pe final şi au plecat cu renumele neatins de pe terenul uneia dintre forţele handbalului european.

Xavi Pascual a reacționat după înfrângerea suferită în fața catalanilor, în Liga Campionilor la handbal masculin. Acesta a declarat că echipa trebuie să muncească mai mult, dar este mulțumit de cum s-au prezentat elevii săi contra fostei formații a tehnicianului spaniol.

”A fost un meci special. Faptul că am fost acolo, 15 ani, este mult timp. Totuși, a fost emoționant. A fost important pentru mine. Este clubul meu, sunt oamenii mei acolo, este important pentru mine. Acum, muncesc aici, familia mea e acolo. Scorul este cum este, dar am jucat bine. Barca este cea mai bună echipă, acum. Cred că am jucat bine, dar suntem departe de ceea ce putem realiza. Trebuie să muncim mai mult. A fost o experiență pentru noi.

În Liga Campionilor avem două puncte, trebuie să câștigăm mai multe jocuri. Trebuie să vedem cine e în fața noastră. Echipele care sunt în grupa noastră sunt mai bune decât noi. Vom încerca să câștigăm toate meciurile, dar trebuie să fim realiști. Asta este situația.

Trebuie să facem totul pas cu pas, dar este imposibil să intrăm în 16-imi, este imposibil să câștigăm Champions League. Vreau ca jucătorii să se recupereze. Avem unii jucători accidentați, vom încerca să câștigăm și următorul meci. Pentru oamenii de la Dinamo a fost o surpriză să pierdem numai cu o diferență de patru goluri. Asta este o realitate. Sunt fericit de cum a arătat echipa, le-am spus jucătorilor că sunt mândru să fiu antrenorul lor”, a afirmat Xavi Pascual.

Principalii marcatori ai partidei au fost Mem 12 şi Gomez 7 goluri, pentru Barca, respectiv Ghionea 7 reuşite, pentru Dinamo Bucureşti.

Tot în această rundă, Lomza Vive Kielce – SG Flensburg-Handewitt 37-29, celelalte dispute fiind în derulare joi seară, între FC Porto – Veszprem şi PSG – HC Motor.

În primele trei etape, Dinamo a câştigat cu Lomza Vive Kielce, scor 32-29, iar apoi a pierdut cu Paris Saint Germain, scor 30-41, şi cu FC Porto, scor 26-27.

  • După patru etape, Dinamo Bucureşti rămâne pe locul 6, cu doar 2 puncte.
  • Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă tot în deplasare, cu HC Motor, în 21 octombrie.
  • După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s