Handbal I Vali Ghionea, după meciul cu Barça din Liga Campionilor: ”Am vorbit înainte de meci, să rămânem în joc până pe final”

Dinamo a pierdut în fața celor de la Barcelona, scor 32-36, iar Vali Ghionea, unul dintre cei mai buni jucători dinamoviști de pe teren, a reacționat după înfrângerea din Ligă.

Principalii marcatori ai partidei au fost Mem 12 şi Gomez 7 goluri, pentru Barca, respectiv Ghionea 7 reuşite, pentru Dinamo Bucureşti.

”Putem spune că este un eșec onorabil. Ne-am fi dorit un rezultat mai bun, am pregătit bine meciul de la Barcelona, doar că am jucat cu campioana en-titre și s-a văzut asta. Au avut o experiență mai mare. Într-un final putem spune că este o înfrângere frumoasă. Probabil că, dacă era echipa completă, rezultatul era același. Dar nu ne-au oferit posibilitatea să câștigăm și, dacă erau ceilalți, era același lucru. Fiind campioana en-titre putem spune că da, este cea mai bună echipă din grupă. Toate echipele sunt destul de bune. Va fi greu să câștigăm puncte, dar pentru asta muncim.

Am reușit să revenim de la acea diferență de nouă goluri, dar asta am și vorbit înainte de meci, să ținem până la capăt ritmul, să putem să rămânem în joc până pe final. Strategia a fost asta. Normal că antrenorul avea detalii mai multe despre echipa Barcelonei, dar probabil pentru el a fost un meci special. După atâția ani petrecuți la Barcelona, bănuiesc că are sentimente și e și normal să aibă emoții. Sper să obținem puncte în Ucraina, dar și pe teren propriu”, a concluzionat Vali Ghionea.

Tot în această rundă, Lomza Vive Kielce – SG Flensburg-Handewitt 37-29, celelalte dispute fiind în derulare joi seară, între FC Porto – Veszprem şi PSG – HC Motor.

  • În primele trei etape, Dinamo a câştigat cu Lomza Vive Kielce, scor 32-29, iar apoi a pierdut cu Paris Saint Germain, scor 30-41, şi cu FC Porto, scor 26-27.
  • După patru etape, Dinamo Bucureşti rămâne pe locul 6, cu doar 2 puncte.
  • Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă tot în deplasare, cu HC Motor, în 21 octombrie.
  • După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s