Iuliu Mureșan anunță un nou transfer la Dinamo! Cine este fotbalistul adus de Mircea Rednic

Dinamo trăieşte periculos, iar penultimul loc pare că s-a lipit de echipa noastră. Antrenorul Mircea Rednic face orice pentru a salva ce se mai poate din acest sezon. Luni urmează să aducă un super-atacant cu care să evite retrogradarea.

Pentru a evita matineul, Mircea Rednic vrea să schimbe totul. Mutarea atacantului Tomas Vestenicky este iminentă, fiind confirmată de director executiv Iuliu Mureșan, conform fanatik..ro. Slovacul, liber de contract din iulie, va semna cu Dinamo luni.

”Îi vom face contract. Este deja de o săptămână la noi. Ne-am hotărât să semnăm cu el. Trebuie să ne întărim. Vor mai veni un atacant și un fundaș dreapta. Eu cred că am rezolvat niște probleme la echipă. Axul central este în mare parte rezolvat. Eu sunt mulțumit de cuplul de fundași centrali pe care îi avem.

Sunt mulțumit cum au jucat la Mediaș. Golurile nu s-au luat pe greșelile fundașilor centrali. Au fost șuturi perfecte și asta este. La fel, și la mijlocași problema este rezolvată. Pe atac mai avem probleme. Mai trebuie susținere pentru Mirko Ivanovski, care joacă foarte bine și e foarte util. Și pe postul de fundaș dreapta avem nevoie pentru că mereu improvizăm acolo. Vom aduce un fundaș dreapta de meserie”, a spus Mureșan.

Cine este atacantul adus de Mircea Rednic

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. Este liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. Slovacul a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform site-urilor de specialitate.

Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. ”A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni.

Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”, a sunat caracterizarea lui Sergiu Hanca pentru acest atacant.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s