Iuliu Mureșan, despre frustrarea lui Deian Sorescu: ”Fiind căpitan, are nişte obligaţii în plus”

Dinamo traversează unul dintre cele mai grele sezoane din istoria clubului, iar asta își pune amprenta pe atmosfera din vestiar.

Schimbat la pauză și certat de antrenor la final, care a spus că ”Sorescu nu se regăsește de câteva jocuri”, Deian a avut un schimb de replici aprins atât cu antrenorul Mircea Rednic, cât și cu fanii dinamoviști după eșecul cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-2.

Directorul sportiv al lui Dinamo, Iuliu Mureșan, a vorbit la o zi după înfrângerea de la Mediaș și a ținut să-l dojenească pe Sorescu.

„Deian Sorescu este un jucător foarte bun şi important pentru Dinamo. Este căpitanul echipei, traversează o perioadă mai puţin bună ca formă. Poate că este nemulţumit pentru că nu a fost transferat. Aici este o problemă vis-a-vis de el. Trebuie să înţeleagă situaţia şi fiind căpitan, are nişte obligaţii în plus faţă de ceilalţi jucători.

Trebuie să se concentreze şi să joace bine pentru a se transfera în viitoarea fereastră de mercato.

Dacă nu joci bine, nu mai eşti atractiv în următoarea fereastră de transferuri. Sunt dezamăgit de rezultat mai ales că până la faza primului gol am fost echipa mai bună. Este păcat. Când am luat cele două goluri a fost foarte greu să revenim. Am dat un gol din penalty, dar nu am reuşit să scoatem un punct.

Este dezamăgire destul de mare, dar trebuie să mergem înainte. Ne motivează că am jucat bine pe cea mai mare parte a meciului”, a spus Iuliu Mureșan, conform Fanatik.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s