Reacția lui Florin Răducioiu la oferta lui Dinamo: ”O voi face pentru Dinamo”. Cu toate acestea, Zăvăleanu anunță altceva

Dinamo nu iese din pasa proastă nici după venirea lui Mircea Rednic, dar antrenorul ar putea primi ajutoare în perioada imediat următoare. Acesta insistă pentru ca Florin Răducioiu să revină la club. Fostul mare atacant a confirmat întâlnirea pe care acesta a avut-o cu antrenorul lui Dinamo București, Mircea Rednic, și recunoaște că se află tot mai aproape de revenirea la Dinamo după ce tehnicianul i-a propus să facă parte din noul proiect al echipei noastre.

”E adevărat că m-am văzut cu Mircea Rednic, cu care m-am întâlnit săptămâna trecută. I-am dat acordul meu. Rămâne să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu domnul Mureşan. Să finalizăm eventual discuţiile, să fie concretizate şi finalizate. Dacă vom ajunge la un acord, o voi face pentru Dinamo şi Mircea Rednic.

Nimeni în cinci ani nu mi-a dat niciun un telefon, ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. După cinci ani de când m-am întors în România, a făcut-o Mircea Rednic şi eu i-am spus că voi veni numai dacă vom ajunge la un acord. Dinamo are nevoie de bani şi eu nu vin la Dinamo că să iau banii lui Dinamo”, a declarat Florin Răducioiu la Prima TV.

Răsturnare de situație la Dinamo!

Deși revenirea sa părea o simplă formalitate, Florin Răducioiu nu mai are loc în „Ștefan cel Mare”. Anunțul a fost făcut de Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”.

Florin Răducioiu are șanse tot mai mici să revină la Dinamo. Fostul mare internaţional a lucrat ca director sportiv în Ștefan cel Mare în sezonul 2006-2007, însă acum nu mai mare loc la echipa sa de suflet din cauza „schemei complete de personal”.

”Am vorbit cu domnul Rednic și cu domnul președinte Iuliu Mureșan și lucrurile stau în felul următor. Orice dinamovist e bine-venit, cu atât mai mult gloriile dinamoviste. Astăzi avem o schemă completă de personal și, dacă vom renunța la anumiți membri ai personalului, vom aduce și alte persoane. Dar suntem într-o schemă competă de personal și, din punct de vedere financiar, nu vom aduce să dublăm salariile.

Vă dați seama că și noi ne dorim foarte tare ca o personalitate ca Florin Răducioiu să vină alături de Dinamo, dar fără a face însă rabat la preceptele noastre financiare pe care dorim să le respectăm. Dacă schema noastră de personal se va reduce în viitorul apropiat, cu certitudine vom încerca să atragem o mare glorie a clubului care să lucreze alături de Dinamo. Este important și pentru imaginea clubului.

Dumnealui va avea o discuție săptămâna viitoare cu domnul Mureșan, probabil că o să ne auzim și noi. Vom vedea. Astăzi nu este nimic cert, însă noi trebuie să fim foarte atenți la fiecare cheltuială pe care o facem și vă asigur că facem acest lucru”, a declarat Răzvan Zăvăleanu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s