Suporterii dinamoviști și-au pierdut răbdarea cu jucătorii: “D, te-am văzut pe pieptul unor neputincioși care te duc dintr-o mocirlă în alta”

Dinamo trăieşte periculos, iar penultimul loc pare că s-a lipit de echipa noastră. Fanii și-au pierdut răbdarea și au publicat un mesaj clar pentru jucătorii lui Mircea Rednic! Angajații clubului au înregistrat o nouă înfrângere, în etapa 12, contra celor de la Gaz Metan.

Aceștia sunt catalogați drept “neputincioși”, iar situația clubului este comparată cu situația generată de pandemia de coronavirus în România.

„Către “D”-ul meu palid

Scumpa mea, D. Te văd mai acum mai lipsită de viață ca niciodată. Am fost lângă tine vineri și ți-am văzut animozitatea, te-am văzut pe pieptul unor neputincioși care, purtându-ți portretul pe tricou, te duc dintr-o mocirlă în alta și te aruncă în fiecare baltă care li se arată în drum, iar noi sărim să te scoatem la suprafață.

Te văd, draga mea, cum te chinui să-ți câștigi câte o gură de aer la fiecare sfârșit de săptămână ca un pacient la oxigen pe care doctorii vor să-l țină în viață, dar nu-și aduc aminte de el. Mă uit la tine și îmi dau seama că tu te zbați pentru orice fărâmă de oxigen și arăți de parcă ai fi victima unei societăți pe care pandemia a prins-o în c***l gol chiar dacă tu-ți strigai neputința din plămânii epuizați încă de pe vremea în care noi ne luam orice respirație drept garantată.

Iartă-mă, draga mea D. Acum realizez că te credeam nemuritoare, chiar și atunci când venele-ți erau secate, iar prin tine curgea seva unor seruri de un roșu fals care mirosea a speranță, dar care, de fapt, nu aducea decât secetă.
Ar fi trebuit să fiu lângă tine mai mult, mai aproape și mai des. Ar fi trebuit să te port lângă mine atunci când mergeam la școală, la muncă sau în concediu, prin toate aceste locuri trecătoare, deoarece tu ești veșnică.

Ești veșnică, deoarece ești pe lumea asta dinainte să fiu și vei rămâne în lumea în asta și după ce eu nu voi mai fi. Vor pleca din lumea asta copiii și nepoții mei, iar tu vei în rămâne. Vei fi aici pe pământ ca o entitate materială de care urmașii noștri să se bucure, dar, în același timp, vei fi și-n ceruri ca ceva divin la care cei ce au rămas pe pământ să se poată închina.

Draga mea “D”, ține minte că oricât de viu și plin de foc ți-ar fi roșul sau oricât pur ori de palid ți-ar fi albul, pe noi ne vei găsi mereu lângă tine, aici, pe pământ, dar și acolo, în ceruri”, a fost mesajul scris pe pagina oficială a peluzei Cătălin Hîldan.

  • În etapa a 13-a din Liga 1, Dinamo are derby cu Rapid, pe 23 octombrie, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.
  • În prezent, Dinamo se află pe o poziție retrogradabilă în clasament, ocupând locul 15 după 12 etape. Echipa a adunat până acum 7 puncte și are cele mai multe goluri încasate în actuala ediție de campionat, cu un total de 28.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s