FOTO | Dinamo, echipament nou împotriva Rapidului

Dinamo ar putea juca împotriva Rapidului într-un echipament de culoare închisă, inscripționat cu numele membrilor DDB care au pus umărul la salvarea clubului.

Conducerea lui Dinamo încearcă să pregătească noul echipament pentru meciul împotriva Rapidului, care în această sâmbătă vine în „Ștefan cel Mare”. Anunțul a fost făcut de administratorul special Iuliu Mureșan, care spune că elevii lui Mircea Rednic ar putea evolua în tricourile create de și pentru suporteri, chiar împotriva giuleștenilor sau, cel târziu, în meciul de pe terenul lui Sepsi.

”A fost o idee, încă nu e stabilit. Dacă vom face toate tricourile negre cu șorturi, atunci e posibil. Dacă vom reuși până mâine, vineri cel târziu, vom încerca să jucăm (n.r. în tricourile DDB împotriva Rapidului). Dacă nu, meciul viitor. Sunt foarte frumoase și simbolizează ceva profund. Mi-ar plăcea să joace echipa în negru complet pentru că e diferit de ce culori au celelalte echipe”, a dezvăluit Iuliu Mureșan la Pro X.

  • Dinamo a început acest sezon în echipamentul din stagiunea trecută. Rândul principal este în culorile tradiționale, pe când varianta folosită ca rezervă este verde. Acum, „câinii” vor avea și a treia opțiune și, în acest fel, vor aduce și un omagiu suporterilor dinamoviști.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s