Video I Gabriel Torje înainte de derby-ul cu Rapid: ”Derby-urile te fac să te simți fotbalist”

Dinamo se pregătește de derby-ul cu Rapid. Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:30, pe stadionul Dinamo.

Astăzi, în intervalul orar 11:00 – 19:00 și sâmbătă 14:00 – 20:30. Tichetele de acces pentru partida dintre Dinamo – rapid, se pot achiziționa de la casele de bilete ale stadionului Dinamo.

”Derby-urile te fac să te simți fotbalist, meciurile mari, în care trebuie să-ți demonstrezi valoarea, că ai un caracter puternic, mai ales în situația noastră. Avem puține puncte, trebuie să arătăm că suntem o echipă valoroasă.

Ceea ce contează este să fim montați 100%, să dăm tot ce avem mai bun, tot ce am pregătit la antrenament și să le demonstrăm suporterilor că trebuie să fie în continuare alături de echipă.

La Rapid există un entuziasm, mereu a rămas o atmosferă bună în sânul echipei. Am prieteni acolo, știu că indiferent de ce s-a întâmplat la meciuri a fost atmosfera bună. Au experiență, entuziasm, vin după o victorie cu CFR, asta ne face să dorim să îi învingem.

Îmi pare rău că nu se poate juca cu un stadion plin. Dar astea sunt regulile, trebuie să le respectăm. Sunt convins că biletele puse la vânzare vor fi vândute, că supoterii vor fi alături de noi. Important este să ne mobilizăm, să facem un meci mare”, a spus Torje la conferința de presă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s