”Nu aş vrea să vorbesc de play-off”. Ce spune Cristi Pulhac, despre situaţia lui Dinamo

Cristi Pulhac (37 de ani), fostul fundașul lateral, care a cucerit cinci trofee în tricoul lui Dinamo, printre care și titlul de campion al României în sezonul 2006/2007, a vorbit despre situaţia echipei noastre şi a sărit in apărarea lui Gabriel Torje, noul căpitan din Ștefan cel Mare.

”Nu ştiu dacă pot să numesc chiar tragic. Au intrat şi suporterii, au reuşit să menţină cât de cât clubul pe linia de plutire, tragic nu ştiu dacă e chiar atât de tragic.. pentru că sunt şi alte cluburi care au probleme.

Nu aş vrea să vorbesc de play-off pentru că mi-e greu să vorbesc, faptul că Dinamo nu e în play-off în fiecare an îţi dai seama că jenează pe toată lumea, orice dinamovist.. Faptul că nu vorbesc de Dinamo în play-off, ci în play-out e o situaţie care mă deranjează, nu numai pe mine în general, pe majoritatea.

Faptul că presiunea pe care o oferă brandul plus suporterii plus media, nu e uşor pe umerii jucătorilor, mai ales că sunt jucători tineri care nu au experienţă.

La ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc e şi foarte greu să găseşti jucători români la momentul respectiv, pentru că în primul rând te baţi cu Craiova care are un buiget foarte mare, te baţi cu FCSB care la fel are un buget destul de mare şi automat nu mai sunt nici jucătorii care erau în anii precedenţi.

Atrage în continuare brandul Dinamo, dar faptul că sunt jucători în România care probabil refuză din anumite motive intrarea în insolvenţă nu e o situaţie chiar bună. Te pune pe gânduri şi te gândeşti să alegi una din celelalte echipe care nu sunt brand atât de mare, dar au o situaţie stabilă.

Toţi ne aşteptăm la Torje, dar Torje venind acum la Dinamo a luat într-un fel o piatră de pe inima, adică umerii celorlalţi.. pentru că automat el e scos în faţă. Presiunea e mai mult pe el.

Trebuie să ai şi echipă care să te ajute, nu trebue să ne aşteptăm ca Torje să dea şi goluri, el ajută cât poate şi e logic”, a declarat Cristi Pulhac, pentru Telekom Sport.

  • 3 selecții a adunat Cristi Pulhac la reprezentativa României
  • 1,5 milioane de euro a fost cea mai mare cotă de piață din cariera fundașului, potrivit Transfermarkt
  • 206 meciuri a jucat Pulhac pentru Dinamo, marcând patru goluri, fiind foarte iubit de suporterii lui Dinamo

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s