Reacţia lui Cosmin Moţi după derby-ul Capitalei. Ce spune despre Mircea Rednic

Dinamo a remizat cu Rapid, scor 1-1, în etapa a 13-a, sezonul 2021 – 2022, iar Cosmin Moți a participat la derby.

La finalul partidei, Cosmin Moţi, fost jucător la Dinamo, a vorbit despre duelul dintre cele două echipe. El consideră că partida a fost peste nivelul Ligii 1. De asemenea, directorul tehnic al clubului Ludogoreţ Razgrad crede că la Dinamo este nevoie de timp pentru a se contura o echipă puternică.

”A fost un meci frumos, cred că Dinamo merita victoria, au jucat mai bine, cel puţin prima repriză au avut mult mai multe ocazii, dar aşa e în fotbal, nu înscrii tu, înscrie adversarul. Goluri frumoase, un meci frumos, un meci cred că peste nivelul Ligii 1.

Sper, şi îmi doresc să continue la acelaşi nivel. Orice meci fără suporteri e urât, nu e aceeaşi atmosferă şi sperăm să trecem prin vremurile astea grele şi să ne reîntoarcem la viaţa normală. E normal să te îngrijorezi şi să te sperii. Am înţeles că e bine, se simte bine, nu are nicio problemă şi asta e îmbucurător.

Cu siguranţă, Mircea Rednic e un antrenor bun, cu experienţă. Cu siguranţă, dacă ne uităm la lotul lui Dinamo, nu sunt jucători slabi, sunt jucători cu experientă, buni, dar care au nevoie de timp, n-au mai jucat de ceva vreme şi au nevoie de timp.

Grigore şi-a asumat când a semnat cu Rapid, e jucător profesionist, trebuie să-şi facă treaba acolo unde e”, a spus Moţi, la finalul partidei.

Cosmin Moți a vorbit și despre momentul în care Alexandru Răuță a căzut pe gazon, fără ca să fie lovit de vreun adversar, și recunoaște că s-a speriat când a văzut că fotbalistul lui Dinamo a fost transportat la spital cu ambulanța: ”E normal să te îngrijorezi, să te sperii. Din câte am înțeles e bine, nu are nicio problemă. Acest lucru e îmbucurător”.

  • Dinamo a deschis scorul prin Torje ’55, iar Rapidul a egalat prin Carnat ‘90+1.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s