Care e starea de sănătate a lui Răuţă

Momente de panică în meciul Dinamo – Rapid. A fost nevoie de intervenţia de urgenţă a ambulanţei pentru Alexandru Răuţă. Dinamovistul a avut probleme de respiraţie şi a cerut îngrijiri medicale. Apoi, a fost transportat la spital.

Cele două rivale s-au întâlnit pentru prima dată în şase ani într-un meci oficial. Pe stadionul din Ştefan cel Mare, Dinamo şi Rapid s-au duelat, aflându-se în situaţii opuse.

Spre finalul primei reprize, în minutul 36, ambele echipe s-au oprit. Alexandru Răuţă a picat şi a rămas nemişcat la mijlocul terenului. Ambulanţa a intervenit imediat, iar medicii l-au luat cu targa, într-un nou moment în care toţi au stat cu sufletul la gură pentru mijlocaşul gazdelor.

Conform informaţiilor obţinute, dinamovistul a primit în ambulanţă primele îngrijiri medicale, acuzând o stare febrilă. Lui i s-a pus o perfuzie, pentru hidratare, şi a fost testat pentru Covid-19. Rezultatul testului rapid antigen a fost negativ. Mijlocaşul nu este vaccinat şi a trecut prin boală în sezonul trecut.

Alexandru Răuţă este conştient, vorbeşte, respiră normal, fără masca de oxigen. Acesta se află la spital, acolo unde i se vor face mai multe analize.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s